Sevgiliniz Size Kural Koyabilir mi?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Rahatsız olduğunu düşündüğüm şeyleri zaten yapmam

koyamazda koyarsa da uyarız ne yapalım git sigaranı değiştir dedi lucky strike diye bi sigara içiyoz yok neymiş en eski sigaraymış yok hala doğal tütünden yapılıyormuş iyi tamam hoş ta sigara bulunmuyor anasını satayım sigarayı bulacam diye bir saat eve geç gidiyom :D:D:D sonra bayılıyom sabah bi kalkıyom bir mesaj "sen zaten hemen yat zıbar hiç benimle ilgilenme" buyur burdan yak :D:D:D:D

Kural koyuyorlar da sonuçlarını düşünmüyorlar neyse ben hepsine uyarım sorun değil :D

koyamazda koyarsa da uyarız ne yapalım git sigaranı değiştir dedi lucky strike diye bi sigara içiyoz yok neymiş en eski sigaraymış yok hala doğal tütünden yapılıyormuş iyi tamam hoş ta sigara bulunmuyor anasını satayım sigarayı bulacam diye bir saat eve geç gidiyom :D:D:D sonra bayılıyom sabah bi kalkıyom bir mesaj "sen zaten hemen yat zıbar hiç benimle ilgilenme" buyur burdan yak :D:D:D:D

Kural koyuyorlar da sonuçlarını düşünmüyorlar neyse ben hepsine uyarım sorun değil :D

Ooo sen şimdiden böylesin Allah sonunu hayır etsin ( Kilibik Yaa ) :D

Ooo sen şimdiden böylesin Allah sonunu hayır etsin ( Kilibik Yaa ) :D

kılıbıklıkla ne alakası var ben zaten mutluyum yanımda o varken başka birşey e gerek yok madem o da birşeyler istiyor varsın istesin yaparız o da mutlu olsun :D benim istemediğim birşeyi bana yaptırma ihtimalı %0 ama işte o isteyince bazen dengeler değişiyor seviyoz ne yapalım :D ama mühür bende her zaman ki gibi :D

kılıbıklıkla ne alakası var ben zaten mutluyum yanımda o varken başka birşey e gerek yok madem o da birşeyler istiyor varsın istesin yaparız o da mutlu olsun :D benim istemediğim birşeyi bana yaptırma ihtimalı %0 ama işte o isteyince bazen dengeler değişiyor seviyoz ne yapalım :D ama mühür bende her zaman ki gibi :D

Şaka yapıyoruz bee Allah mutluluğunuzu daim etsin Seviyorsan mutluysan yapıcaksın tabiki :cici:

Koyabilir,uyar mıyım orası tartışılır :T:

koyabilir, mantığıma uymuşsa da kuralcı bi kişiliğim var uyarım. karşılığında kurallarımla dönerim ama :T:

kural kelimesini çıkarıp bi anket daha açacağım

Kural koyma olmaz tavsiye verebilir uygunsa uyarım tavsiyesine :D.

Koyabilir ama uyup uymamak benim elimde bi denerim :D

İllaki. Dozajında olursa daha bir iyi olur.

Geri