Sevgiliniz size küfür ederse tepkiniz ne olurdu?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2770 gün önce görüldü

Sevgiliniz size küfür ederse tepkiniz ne olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    25
Iliski bu citaya indiyse gerek yok surdurmenin. Bsg.

Bi kere daha etmesini isterim:D
Hatta bende ona ederim:D
Tatlı küfürleşmeler güzeldir..
İlişkiye neşe katar..

Tibet bu konuya bayıldı. Post atmalara doyamıyor.
(Alllah sana bir küfürbaz nasip etsin.d)

Küfür etmenin güzel bir şey olmadığını güzelce anlatırım ona, sorunlarimizi birbirimize hakaret etmeden çözmeliyiz derim, bir daha ederse Allaha havale ederim.

küfür çok yaygın şu sıralar üstelik cinsiyet ayırt etmiyor.hiç kimse ben duymadım yol verirdim demesin inandırıcı değil.küfür etmişti bir keresinde tartışırken ayrılmadım yutmadım ama ondan utandığımı kendisinin daha çok utanması gerektiğini dilim döndüğünce anlattım.insanlar kendisini küfürle ifade edebiliyorsa başka çözüm bulamıyorsa bu benim gözümde zavallıcadır.bir daha o kişiden küfür duymamıştım.

Küfürü hiç sevmem,bir kere usulyle anlatırım,kadınlara kesinlikle yakışmıyor,yinede devam ederse işim olmaz.böyle bir bayanla tanışmıştım iki üç kelimesinden biri küfürdü gerçekten çok kötü hiç yakışmıyor.sepetledim.

Kufur etmeye yeltenıyorsa saygısı yok demektır.Saygısı olmayan / olmamış birinin yanında da ben yer almam.
Sonuç olarak ben küfür etmiyorsam yanında / yakınında.O da kufur etmemelı bana veya yanımda/yakınımda

öyle bi kekoyla işim olmaz, başıma gelme ihtimali yok ama bu sitede bunu bile sineye çekecek kız/erkek çoktur.

Kişiye yönelik değil de kavga sırasında oluyor küfür bizde. Daha çok ben ediyorum galiba.:u3:

Geri