Sevgiliniz size küfür ederse tepkiniz ne olurdu?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2769 gün önce görüldü

Sevgiliniz size küfür ederse tepkiniz ne olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    25
Bazı kadınlara küfür çok yakışıyor be!

Hakettiğimi düşünürdüm diye şık var asdahs

Ben ederim ya çok sinirlenirsem :D
ama o bana etmesin, çünkü aynı şey degil. Ederse donar kalırım, belki ağlarım ama konuşamam yani. Uzaklasirim ve zaten biter yani çok net konuşmak istiyorum bu konuda lakin başıma falan gelir diye korkuyorum o yüzden ben kuvvetle muhtemel ettiği küfür asla aklımdan çıkmayacağı için ayrilmamiz gerektiği kararına varirim diyorum.

Hakarete izin verdiğim için kendimden tiksinirim erkek arkadaşımın benle küfürlü konuşmasını kaldıramam normal arkadaş eyvallah da manito olmaz.....

Anlık bir durumsa tepkisini haklı görmesem de anlayabilirim. Ama mütemadiyen sergilediği bir tavırsa asla kabul edemem. Muhtemelen dünyalarımız tamamen farklıdır.

-Askm yapican isi zikim emi!

+
Screenshot_20201025_232955.jpg

Harika şık ya o kadar net ve direkt ki, magduriyetten kufur edeni suclu yerine koyar
Suclu oldundan kufr yiyeni bir an da berat ettirip kufur edene muebbet verir.jsjsjjjd

küfür çok beceremiyorum, küfür hocam bile oldu ama ı ıh iflah olmaz bi minnoşluğa sahibim. kişiye yönelik olmazsa sıkıntı yapmam ancak direkt bana ederse üzülürüm elbette. gerçi bana küfür edecek bi kekoyla sevgili olacağımı sanmıyorüm.....

öz sözlerimi takip edin
yaz yaz nereye kadar

Geri