Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ederim ya çok sinirlenirsem
ama o bana etmesin, çünkü aynı şey degil. Ederse donar kalırım, belki ağlarım ama konuşamam yani. Uzaklasirim ve zaten biter yani çok net konuşmak istiyorum bu konuda lakin başıma falan gelir diye korkuyorum o yüzden ben kuvvetle muhtemel ettiği küfür asla aklımdan çıkmayacağı için ayrilmamiz gerektiği kararına varirim diyorum.
Anlık bir durumsa tepkisini haklı görmesem de anlayabilirim. Ama mütemadiyen sergilediği bir tavırsa asla kabul edemem. Muhtemelen dünyalarımız tamamen farklıdır.
Harika şık ya o kadar net ve direkt ki, magduriyetten kufur edeni suclu yerine koyar
Suclu oldundan kufr yiyeni bir an da berat ettirip kufur edene muebbet verir.jsjsjjjd
küfür çok beceremiyorum, küfür hocam bile oldu ama ı ıh iflah olmaz bi minnoşluğa sahibim. kişiye yönelik olmazsa sıkıntı yapmam ancak direkt bana ederse üzülürüm elbette. gerçi bana küfür edecek bi kekoyla sevgili olacağımı sanmıyorüm.....