Sevgiliniz Doğum Gününüzü Unuttu Ne Yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 3037 gün önce görüldü
Agir kufur ederim:D napcam ya unuttun derim bana git jelibon al gel derim ne bilim oturup dusunulesi bi mevzumu bu simdi:D

unutabilir insanlık hali

İnsanlık hali.. İş güç yoğunluk derken kendini unutmadigina sukrediyorum bazen. E tabi üzülürdüm biraz, hatta baya bi üzülürdüm cok sinirlenirdim yahu ne demek unutmak??? ama işte insanlık hali diyorum ya olabiliyo da :T: OLMASIN. Noah tamam mı canim benim :kiki:

Öyle bir sorunum yok.
Böyle bir beklentim de yok hani :)

Saten kutlamıyorum , unutması işime gelir.

Unutacak zaten buraya yaziyom.

Kutlamadigim için sorunyokzaten hic sevmem seviyorsak bize hergun özeldir bunu belli günlere dayatmak saçma. Ne onunkini kutlarm nede bnmkini kutlamasni isterim ondort subtmis bilmem neymiş buda saçma . ask varsa her gün özeldir nohtaaa :)

sevgilinin dogum gunu unutuluyosa ,ya baska sevgili peşindedir, yada yeni adaylara açıktır, net.

İnsanlık hali.. İş güç yoğunluk derken kendini unutmadigina sukrediyorum bazen. E tabi üzülürdüm biraz, hatta baya bi üzülürdüm cok sinirlenirdim yahu ne demek unutmak??? ama işte insanlık hali diyorum ya olabiliyo da :T: OLMASIN. Noah tamam mı canim benim :kiki:

Unutur muyum yahu deli miyim..!!!

Sırf korkumdan unutmam :) Ölümlerden ölüm beğenle eş değer ceza demek bu..

Keser döner sap döner o gün gelir bizde unutmuş ayağı yaparız :hih:

Unutmamasını tavsiye ederim:cici:

Boyle seyler icin onu uzmem ozel gun kutlamayi sevmiyorum ben.

bişi yapmam unuttuğu için insanlık hali daha önemli şeyleri hatırlasın yeter ben bile kendi doğum günümü hatırlamayan bir adamım

ne guzel bır sevgılıdır o normal bır gun olarak gecırırız o gunu ben sevmıyorum dogum gunumu

Ben terlikle dövmüştüm
Yavrum ya bahtsız Bedevi'm benim

Geri