Sevgiliniz Doğum Gününüzü Unuttu Ne Yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 3036 gün önce görüldü
Özel günler dediğiniz şeylere çok önem yüklemiyorum. Nooldu yani mercidabık savaşı senin doğumundan daha mı önemsiz. Suriye'nin Osmanlı topraklarına katılmasını kutlamaya değer değil de senin doğman mı şampanya patlatmalara sebep olsun.

Kimseninkini aklımda tutmadığım için hatırlanması da anlam ifade etmiyor. Kendi doğum günümü bile unuturum.

Kimseninkini aklımda tutmadığım için hatırlanması da anlam ifade etmiyor. Kendi doğum günümü bile unuturum.
Ben sana hatırlatırım yaa. Ben önemsiyorum. İnsanın hayatında kaç tane özel hissedeceğim gün olur ki.

Düşünsene sen doğdun doğdun dünyaya gözlerinizi açtığın gün varlığınla Çevrene ödülsün leftyciğim

Ben sana hatırlatırım yaa. Ben önemsiyorum. İnsanın hayatında kaç tane özel hissedeceğim gün olur ki.

Düşünsene sen doğdun doğdun dünyaya gözlerinizi açtığın gün varlığınla Çevrene ödülsün leftyciğim
Teşekkür ederim Çiğdemciğim.:) Hatırlayanlar var ancak ben bu konuda çok vefasızım galiba.:(
Anne-babamı hatırlarım sadece.:)

Tanışma yıl dönümü, sevgililer günü, cart günü, curt günü çok önemsemem ama bir zahmet eşek değilse doğum gününü de kutlasın yani. Hiç bilemiyorsa takvime eklesin. Hediye de önemli değil varlığının mutluluk sebebi olduğunu hissettirsin yeter.

sevgilim ölmediyse eğer anamdan doğduğum günü unutan adamın anasından doğduğu güne kadar yolu var. sizin işiniz hayatınızdaki kadınları mutlu etmek. allah aşkına erkek başka ne yapacak? bir kadını sevip, verdiği sevgiyi katbekat alıp konforlu bir hayat sürmeyi bile beceremeyeceklerse niye varsınız ulan?-seda sayan beni çok gaza getiriyor öf- alt tarafı iki öpücük verip bi hediye alacak.-hediyeye bile şart demiyoruz he- sanki paris’e uçak kaldırıp, en sevdiklerimi de toplayıp parti ver dedik.

seçilmiş bir başakın gününü unutmak mümkün değil hayret bişe.

Unutmasın lütfen. Varlığımızla hayatı anlamlandırdığımız yılda bir gün var. O günü hatırlamasını istediğimiz yegane insan da doğum günümüzü unutmasın lütfen. Önemli bir farkındalık ve değer verme ölçütü olarak değerlendiriyorum ben bu durumu.

gulesim geliyor ve abartmak istemiyorum, ama bir ozur hediyesi olarak hesabima 10.000 euro atmazsa, benden de israrla ayrilmak istemiyorsa, ''ozur dilerim'' hediyemi alana kadar bu sifat ve enerjiyle devam:
1708085324645.png

Geri