Eski ilişkinden kalan bir travmadan dolayı yeni ilişkilerinde de bu kadar ince stalklıyorsan partnerine geçmiş olsunYa tanıdığını sanıyorsan? Dolandırılmış olmana şaşırmıyorum.bdjsh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eski ilişkinden kalan bir travmadan dolayı yeni ilişkilerinde de bu kadar ince stalklıyorsan partnerine geçmiş olsunYa tanıdığını sanıyorsan? Dolandırılmış olmana şaşırmıyorum.bdjsh
Teşekkürler. BdjshEski ilişkinden kalan bir travmadan dolayı yeni ilişkilerinde de bu kadar ince stalklıyorsan partnerine geçmiş olsun
Normalde pek merak etmem ama son dönemde yaşadığın şeyi çok merak ettim dilinden zehir akıyor inşallah beddua etmezsin adam ölür SjsjsjsBen o kadar stalkla uğraşamam ya. Ayrıl daha iyi. Gjjfjf
Benim stalklar çok masummus onu fark ettim.
Klasik ilişki durumları bir şey yok. Ben kızınca fazla tepki veriyorum. FjnfnfNormalde pek merak etmem ama son dönemde yaşadığın şeyi çok merak ettim dilinden zehir akıyor inşallah beddua etmezsin adam ölür Sjsjsjs
Şuan adamin bütün işleri ters gidiyor bunu tahmin etmek zor olmasa gerek:dKlasik ilişki durumları bir şey yok. Ben kızınca fazla tepki veriyorum. Fjnfnf
Uslu dursunlar. Beni üzmesinler. FjjfnfŞuan adamin bütün işleri ters gidiyor bunu tahmin etmek zor olmasa gerek:d