Sevgilinin telefonunu karıştırmak

Konu sahibi son olarak 2610 gün önce görüldü
Sevgilinin telefonunu karıştırmak,
Asla yapılmaması gereken kötü bir hareket.
Sonu genellikle kötü biter.)

Olabilir, ben karıştırırım oda benimkini karıştırsın.

Kronik ayrılma sebeblerinden birisi. Gerekli bi davranış. Güvene yardımcı olur tavsiye edilir

sevgilisini boynuzlamayan bir bireyin cep telefonunun karıştırılmasına bu konuda normalin uzerinde duyarlı olmadığı surece zaten aşırı bir tepkisi olmayacaktır, fakat mesajları ya da belli numaraları silmek ayrılık sebebinin ta kendisidir, ozel hayata mudahale göz döndürür :)

Karıştırsın ne olacak kız arkadaşlarımdan gelen mesajları görünce zaten bir dah karıştırmama kararı alır :D:D Ben karıştırırmıyım 6 sene boyunca aklıma gelmeyen gerekli görmediğim bi davranış...

Sevgili arkadas anne baba :D hastalik bende telefonu karistirmak bunu yapmayi cok seviyorum ama izin alarak tabi :D annemden almiyorum :D

bunu yapan kişi kesinlikle saygısızdır.
öz güveni yoktur.
bunu sahiplenmek ve sevgi göstergesi dediği kıskançlık olarak adlandırır.
lakin alakası yok.

şekline bağlı.
gizli karıştırmak çok çirkin bir davranış, kesinlikle güvensizlik.
izin isteyerek karıştırmak biraz daha merakla alakalı bir durum diye düşünüyorum ^^

izinsiz ise terbiyesizlikten başka bişi değildir
ben müsade isteyip genelde fotolarına yada oyunlarına el atarım mesajları beni bağlamaz hala hayatımdaysa şayet zaten güveniyorumdur sonuna kadar

Cep telefonundan gizli saklı işler çevirdiğini düşündüğünüz bir insanla ne işiniz var? diyorum.
Başka da bir şey demiyorum.

istesin,öyle kurcalasın.
gizliden gizliye,aa telefonunu bırakmış burda tarzı yapmasın.

Cnk o aptal ve sizin karistirabiliceginizi hesap etmez hiç :D boş işlerle ugrasmak gibi geliyor bana

sevgiliyken bol bol yapın, evlenince hiç heyecanı kalmıyo :T:

Guvensizliktir. Telefonumu genelde ona veririm Onda durur onunki bende aciktir ortadadir. Genelde bunu erkekler yapiyor )))

Telefon karıştırmayı sizden öğrenecek değiliz :D Yaptım hiçte pişman değilim muhakkak bir şeyler çıkıyor karıştırın..

Geri