Sevgilinin ölmesi

Konu sahibi son olarak 2621 gün önce görüldü
sevgilinin ölmesi,

Çok fazla can yakar, kendisinin alakası olmasa bile kendini suçlar insan..

Ölüm Allah`ın emri ayrılık olmasaydı sözünü aklıma getiren durum.

Rabbim yaşatmasın acı verici bi durum. Depresyona sokabilir

ihtimalini bile düşünemiyoruum.. ALLAHım benden alsın ona versinn...(tabi olursa bi sevgilim) (: kötüyüü cağırmayalım yaaa iii şeyler düşünün bakım :icon_olmaz:

Kelimelerin tükendiği an. Dayanılması en zor acı. Çok sevdiğin, aşık olduğun, gece gündüz hayalini kurduğun insanın artık sana "Seni seviyorum." diyemeyecek olması tarifi imkansız bir sızıdır kalpte. Allah düşmana dahi vermesin.

Sevgili ile beraber bütün duyguların ölür.
Kim gelirse gelsin ne kadar dirilmesini istesen de toprağa gömülen sevgili senden de bi çok şey götürür.
Yarım kalmışlığın en kötü halidir.

Hayali bile tüylerimi diken diken yapmaya yetti. Kimseye ama kimseye yasatmasin Rabbim.

Şuramda diye bir yer göstermeye kalksan, her yerinin acıdığını hissettiğin zamanlardır.
Öyle ki, yaşamazsın sen de bir zaman. Yaşıyormuş gibi gözüküp, her gece kendini farklı şekillerde öldürürsün.
Yine de onun kadar ölemezsin.
Her uçan kuşa bir şeyler fısıldarsın, gökyüzüne dalıp kalırsın.
Bulutlarla onun yüzünü çizersin.
Ve zaman sonra alışırsın.
Allah kimseye göstermesin dediğim durumdan ibarettir.

Geçer, neler geçmedi ki.

Evlat acısı ile eşdeğer bir duygudur. Allah yardımcısı olsun yaşayanın.

yaşamadım yaşamakta istemem rabbim bir annemin acısını iki sevgili acısını yaşatmasın ben o acının en büyüğünü babaannemde yaşadım nefesim yarım kaldı bir ikincisini yaşarsam ben diye birşey kalmaz...

Can acıtır...
Bütün hayallerin umutların kalbin gider...
Nefes almak istemez hatta kendinde ölmek isteyebilirsin ama sonucunda...
Alışırsın.

Geceleri kendi kendinize konuşmanıza yol açan, uzun bir süre mutlu olmamanız gerektiğini mutlu olursanız onu aldatmış hissine kapılacağınızı düşündüren, hayatınız boyunca yüz çizgileri gibi ölene kadar hiç geçmeyecek ve yaşanmışlığı her an hatırlatacak izler bırakan durumdur. Kimselerin başına gelmesin, ama geçiyor. 3 yıl 5 yıl 10 yıl. Ne kadar olduğu önemli değil geçiyor. Ne zamanki onun ölümünden kendinizi sorumlu tutmaz ve ne zaman sizin de mutlu olmanızın onu mutlu edeceğini hissederseniz o zaman geçer. Sevgiliniz bile olur. Zaman zaman akla gelir, artık akılda kalan anılar sizi ağlatmaz iyiki yaşanmış diyerek tebessüm ettirir. Ölüme alışıyoruz, en sevdiklerimizi kaybede kaybede elbet ölüme alışıyoruz.

ay ben zaten merve'den hoşlanıyodum

Geri