Sevgilinin ölmesi

Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü
Sene 2011 ne kaliteli üyeler varmış yoksa hepsi öldü mü?

Ee yas oldu 37 yolun yarisindanda fazlasi yaslandikbe

cocugu/cocuklari olan kadinlar pek umursamiyor, derinden etkilenmiyor sevgili veya esinin vefatindan sonra diye gozlemledim. sevmediklerinden de degil aslinda. biraz komik geliyo bana :d amazon kadini gibi erkegin sperminden faydalandikten sonra, "guzeldi. sevdim seni, ama artik defol." der gibi. istedigini aldiktan sonra tekmeyi atar gibi :d prensip degisiyor diyelim

Pablo hanim seni rüyamda gördüm.
Gece seni yeğrim dedim, ondan herhalde.
Edri ile 5 cocugunuz olmus..o kadar mutlusun ki, icimden sey diyorum kadini hicbir sey yaslandirmamis..
Ilk cocuk erkek, sonra ikiz, sonra iki tane daha.
Bütün forumu evinizde agirliyorsunuz..asiri kalabalikti.. bir de oturmusuz sizin masada, notlarla birlikte forumun kaos analizini yapiyoruz jyjsss..eviniz müstakil bahcesi cok büyüktü
Rüya iste

Hayat öyle bir akış ki herşeyi unutuyorsun,belli bir süre acıyı yaşıyorsun ama hayat koşuşturması sana o acıyı sadece anı olarak yaşatıyor,yoksa hergün her an farklı senaryolar yaşıyoruz hayatımızda.az önce gülerken az sonra ağlayabiliyoruz.

Pablo hanim seni rüyamda gördüm.
Gece seni yeğrim dedim, ondan herhalde.
Edri ile 5 cocugunuz olmus..o kadar mutlusun ki, icimden sey diyorum kadini hicbir sey yaslandirmamis..
Ilk cocuk erkek, sonra ikiz, sonra iki tane daha.
Bütün forumu evinizde agirliyorsunuz..asiri kalabalikti.. bir de oturmusuz sizin masada, notlarla birlikte forumun kaos analizini yapiyoruz jyjsss..eviniz müstakil bahcesi cok büyüktü
Rüya iste

5 çocuk harici gayet güzel görmüşsün, güzel enerjiler hayatımızda hep olsun. seve seve ağırlarim bu arada, bizim masada herkese yer var <3
hayirla gelsin inşallah sürim.

allah rahmet eylesin yenisini bulmak lazım

5 çocuk harici gayet güzel görmüşsün, güzel enerjiler hayatımızda hep olsun. seve seve ağırlarim bu arada, bizim masada herkese yer var <3
hayirla gelsin inşallah sürim.
Gelsin
Evet 5 cocuk...
Ekstrem.
Forumu acilen birakmam lazim...kafam bi milyon oldu

Bir tanıdığın başın gelmişti,ruh gibi dolanıyordu ortalıkta.O kadar dibe vurmuş ve tükenmişlik hissediyordu ki sokakta bile ağlayarak yürürdü.Zor durum.

Geri