Sevgilinin Geçmişi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Önemlidir. Cinsiyet ayrımı yapmadan konusulup tartışılmalı. Yok yeaaa benim için önemli değil benden sonrası önemli diyenlerin samimiyetine inanmiyorum.sevişirken, yemek yerken, film izlerken vs.aklini bazı şeyler kurcalar

Gecmisini az cok bilmediğim biri benim sevgilim olamaz.

Kısmen önemlidir.
Kiminle çıktığı değil çıktığı gezdiği insan(lar) için ne düşündüğü / konuştuğu önemlidir mesela.

Ben erkegin gecmisini sorgularim ,ben parlak olmayabilirim oda olmayabilir o zaman gozardi edilebilir

-
:cat:

Her şeyi bilmek iyi değil. Sorgulamak ancak ara bozar.

Kötü huyumdur geçmişini kurcalamadan duramam.Dönem dönem laf arasında lafımı da sokarım.
Geçmişine pişman ederim öyle de manyak huylara sahibim.

İlişki ciddi ise önemlidir tabiki. Geçmişi bilmek iki tarafında en doğal hakkı

Bilmek isterim tabikide ama çok kurcalamaya gerek yok. Annesine babasına nasıl davrandığı kadar eski ilişkilerine tutumuda önemlidir.

Bilmek kısmını da cok abartmamak gerek. Sevgili kişisi durustse tavirlarindan anlarsın. Degilse bir seyleri gizlediginde zaten belli olur. Seffafca bana soyleyip varsa da pişmanlığıni dile getirirse affedebilirim ben. Ama ne kadar sevdigime bağlı tabi. Büyük konuşmamak lazım o yüzden

Geçmişinde olmamı isteseydi ben de geçmişinde olurdum zaten,kurcalamaya gerek yok.

Sevdigim erkegin gecmisi de beni ilgilendirir. Gecmisini onemserim, kiskandigim dan degil, cunku bu tatli ve masum bir kiskanclik degil, 'seni parcalarim kartalos, nasil bunu yaptin?' kiskanmasi.

Mesela yasadiklarindan veya yaptigi secimlerden dolayi akillanan erkekler var. Butun kotulukleri (benim kotu saydiklarim) yapip, sonra dan tam karakteri oturmus, adam gibi adam olan erkekler var. Boyleleri fazla yoktur. Tam da boyleleri, sana guven verebilir ve bu 'seni parcalarim kartalos' kiskanci yok olur, kendi gecmisini bile unutturur davranislariyla, kendin de kabullenirsin.

Sadece sevgilinin geçmişi mi
Kendi geçmişin? shsh

Önemlidir geçmiş.
Öyle geçmişin beni ilgilendirmez ben geleceğe bakarım diyenlerden olamadım hiçbir zaman.

Bir insanın geçmişi, geleceğine de ışık tutar. Bazıları geçmişinden çok şey öğrenir. Bazıları geçmişte neyse, gelecekte de o olur.

Benimle başlayan zaman beni ilgilendiriyor öncesi ve benden sonrası beni ilgilendirmiyor. Takılmam, sevmem öyle saçma sapan onun hayatı üzerinde,kendimde hak bilip sorgulamayı. Aynı sınırı ve saygıyı kendime de beklerim.

Geri