Sevgilinin Geçmişi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Genellikle erkekler çok takılır sevgililerinin geçmişine. Kimlerle sevgili oldu, ne oldu bitti didiklerler.
Bazen hoş karşılamadıkları bir şeye şahit olduklarında ise ilişkiyi bitirirler.

Benden öncesi beni ilgilendirmez densede ister istemez rahatsız ettiği durumlar olabiliyor.

Benim için önemli kriterlerden birtanesidir..

E şimdi geçmişi karaktersizlikle doluysa, geleceğide ona göre olur . :) Huylu huyundan vazgeçmeyeceği için tedbirli olmak, tanımak lazım. Bunun içinde geçmişini bilmek gerek .

herkesin iyi ya da kötü yaşadığı bir şeyler vardır, çok fazla kurcalamamak gerek.

Hep kadınların geçmişi sorgulanır da neden erkeklerde sorun olmaz? Erkek o yapar mantığı geçer?

benim için önemlidir dayı. Şimdi geçmişinde zenci partilerine katılan biriyle amaan geçmiş geçmiştir deyip devam edemem :D

Bayan erkek farketmez. Geçmiş de gelecek kadar önemlidir.

Yılın bazı dönemlerinde yok yaz aşkı, bahar aşkı, kasımda aşk başka, kışa sevgilisiz girilmez gibi sevgi gibi hassas bir konuyu ayaklar altına alan zihniyet geçmişi asla sorgulayamaz.

Geçmişin izlerini silemeyeceğimize göre oldukça önemlidir. Bazı şeyler görmezden gelinebilir fakat hepsi asla. Geçmiş bu güne kadar olan kimliğimizdir aslında. İnsanları anca bu yolla tanıya biliriz.

Benim için de önemlidir. Bazen geçmişte yapılan hatalar göz önünde tutulmalı.. Can çıkar huy cikmaz ne de olsa

Tarihini bilmeyenin coğrafyasını bozarlar. Bilmek iyidir ama acıtabilir.

Benim için önemi yoktur. Benden sonra yaptıklarından sorumludur. Kaç kızla birlikte oldun, kaçını dürttün vs diye sormam. Mümkünse banada doymuş olarak gelsin.

Kendisi her haltı yemiş insan didikler sevgilisinin geçmişini genellikle , kendi yediğini naneleri yemiş mi diye merak eder muhtemelen:p

Anlattıklarına güvenmekten başka çaresiniz yok elinizde gbt yok ki alıpta Nerede ne hatlar yemiş göreceksiniz. .

söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp zulada bıdı bıdı bıdı şarkı çağrışımı yaptı.

dünyada ama en çok ta ülkemizde kadın erkek arasındaki cifte standarda uğramış konulardan biridir
adam 15-20 kişiyle yatar kalkar gezer tozar adı çapkına çıkar kadın ise 5 kişiyle çıksa elini tutsa adının neye çıkacağını tahmin edebilecek kapasitede olduğunuzu düşünüyorum

Gelceğimize etkisi varsa geçmiş geçmemiştir demektir. Geçmişini yargılamak kimseye düşmez taki bana etki edene kadar.

konusu geçmedi sürece geçmişi beni ilgilendirmez. bazı hususların dışında.

Geri