Sevgilinin bir konuda sana yalan söylediğini fark ettin sonra?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

Sevgilinin bir konuda sana yalan söylediğini fark ettin sonra?

• Yalan bir yetişkin davranışıdır, gerektiğinde söyleyebilir.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hiçbir zaman bana yalan söylemez.

Kullanılan: 1 33.3%
  • Beyaz yalan bile olsa dürüst olmalıydı.

Kullanılan: 2 66.7%
  • Beyaz yalansa sorun olmaz.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Yemiş gibi yaparım.
Biz neleri yemedik ki bunu da yeriz anam bunu da yeriz

Heyt be ne erkekler var. Kapının önüne koyonlar yol verenler. Her akşam içip içip ağlayanlar kim acaba :)

yalanın hiçbir türlüsüne tahammülüm yok ya. güvenim de yerle bir olur zaten. (güvenebildiysem tabii) kendimizi çok daha zor bi ilişkinin içinde bulacağımıza yolları ayırmak mantıklı gözükse de beylik laflar etmek istemem....

Aldatiyorsa bile dürüst olsun.Yaptim diyebilsin.
Sonra mi?
Bakariz.

yalanda olsa dürüstçe yalan söyledim demesini beklerim

tanrim bir sey anlatirken saga sola bakma ve biraz vucut dilinin neleri ele verdigini ogren yalanin da bir gururu var ulan! derim.

Ciddiyeti yüksek yalan söyleyecek potansiyelde biri ile sevgili olmam diye düşünüyorum. Ciddiyetsiz yalan da söylemez. Söylerse de bilmezden gelir,hoş görürüm.
Yalan,ikiyüzlülük vb. konulara dengesizlikten daha tahamulluyum.
İnsaniz. Defolarimizla taşımalıyız birbirimizi.

Uzun sureli iliskilerde illa ki yalan soyluyorsunuz. En basitinden, ay gece hic uyuyamadim, aman yarin cok toplantim var diyip ev isini karsi tarafa yikmaya calisiyorsunuz :D

Ne kadar s1klikla ve hangi konularda soyledigine bakarim. Yalan makinesi ise tabi ki is yurumez ama kucuk beyaz yalanlari da sorun edecek yasi gectik ya :D

ne konuda olduguna bagli olarak tepkilerim ve yapacaklarim, kararlarim degisebilir

Bana kimse yalan söyleyemez, bir ilişkide sadece ben yalan söyleyebilirim.

Geri