Sevgilinin bir konuda sana yalan söylediğini fark ettin sonra?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

Sevgilinin bir konuda sana yalan söylediğini fark ettin sonra?

• Yalan bir yetişkin davranışıdır, gerektiğinde söyleyebilir.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hiçbir zaman bana yalan söylemez.

Kullanılan: 1 33.3%
  • Beyaz yalan bile olsa dürüst olmalıydı.

Kullanılan: 2 66.7%
  • Beyaz yalansa sorun olmaz.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Sevgilinin bir konuda sana yalan söylediğini fark ettin sonra?​

bazen soyledigim yalanlara
kendim bile inaniyorum
sen inanmissin cok mu

şiddetli bir şekilde seviyorsan tolere de ediyorsun...

Yalani kabul edemem.

At yalanını, inananınınınınınınınını derim

Hangi konuda yalan soyledigine bagli. Diyelim ki bulasik yikamak istemiyor, midem agriyor diye yalan uyduruyor :D Ee yeri geliyor, ben de yapiyorum bunu : )) Bu tarz yalanlari sorun etmem, genel anlamda icinin temizligine inaniyorsam, guler gecerim. Kimse mukemmel degil, hic yalan soylememis bir insanin olduguna da inanmiyorum.

Ama, beni yaralayacak bir konuda, kandirma amacli, yalana basvurduysa ve ben bunu anladiysam (ben bile anladiysam, artik cidden buyuk bir sey demek ki :D), o an icin iliskiyi bitirmesem bile, kafamda bitirmeye basliyorum. Zaten ayrilmalar, bir surec. Ust uste bir suru olayin gelip, bardagi tasirmasi gerekiyor.

Hangi konuda? demeye gelmis idim :)
hep birileri yalan soyler digerleri inanir daha iyi bir secenegi olmadigi icin
cok sorun etmem "icerik" muhim
"bana yalan soyleyebilir" ama beni "kandirmasin"
diyeceksiniz o nasil oluyor :)
kandirilmak sadece yalanlarla olmuyor ya da her yalan sizi kandirmak icin soylenmiyor bana gore.

Beyaz yalan soylemez, cunku bunu gerektirecek kosullara maruz kalmasina izin vermem.
Sevgilim olacak kadar beni taniyorsa,ayni sekilde sevgilim olacak kadar kirpik cirpis sekline kadar onu taniyorsam yalanin her hangi bir tonuyla isi olmaz zaten, 'seyyy murat imm' ile baslayan cumlelerle sut dokmus kedi gibi her seyi anlatir genelde. :D
Cakradan midir,kadersel midir bilmiyorum, ustune dusmesem bile hakikatler bir sekilde karsima cikiyor.

Ben hemen yakalaniyorum ya. Yalanimi unutuyorum ya da dayanamayıp itiraf ediyorum kizmaz diye ama yiyorum zilgiti genelde :(
Bana soylenen yalanlari da pek anlamiyorum ama bazen olmayacak sekilde gercekler karsima cikiyor usttekinde oldugu gibi. Yine de biraz 6. his falan olsa fena olmazdi.

Konu ne olursa olsun, buyuk ya da kucuk, iyi niyet ya da beni uzmemek amacli, ne ise, ne olmussa ben durustlugu severim ve bunu bilir. Bu konuda cok acik ve netim. Ben nasil durustsem o da durust olacak ki oyle zaten.

Mevzu yalan soylemesi degil

Artik ona inanamayacak olmam.

Yalan söylemeyecek kadar aklı başında ve yaşı ile kariyeri de o olgunlukta.

Doğrularının bile yalan olduğunu düşünürüm.

Geri