Sevgilime tokat attım. Çok pişmanım.

• Kullanıcı Koop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3349 gün önce görüldü
Ayı da yavrusunu severken öldürmüş. Kontrolsüz güç, güç değildir.

Sana Pirelli reklam mottosu tadında bir vecize de ben ederdim fekat edmeyeceğim, umarım kız arkadaşın sana gecce vasabdan 'Güllü - Değmezmiş Sana' şarkısını yollar.

Şiddetin pişmanlığı mı olur, özrün kabahatinden büyük.

Akilsiz basin cezasini ceken yalniz ayaklar degilmis demekki xd
Affederse yuzune tukur lutfen, tskler.

İnsanlar sinirle birilerini bile öldürebiliyor.
Bu sebepten;
"ilk kez başıma geldi sinirime yenik düştüm" demen yersiz bir savunma.

Sevgilin konuşmamakta haklı.
Yani ben olsam, yüzüne bile bakmam..

3 yıllık diyorsun,
Belki şans verir, ama şu da var;
Şimdi yakın arkadaşları ve ailesi felan o kızı fena dolduruyordur sana karşı..

Bkz.
Sevgiliyken bunu yapan evlendiğinde ne yapmaz.

Bunu demekte haklılar!

İşin zor.
Bir daha da ne olursa olsun bir kadına el kaldırmayı öğrenirsin artık.

Olayın başlangıcını veya aranızda geçen muhabbeti (sana yapılan hakareti veya senin ona yaptığın hakareti vb) bilmeden yorum yapmak olmaz ancak her ne kadar aranızda tartışma yada kavga olsa da tokat atma yerine birbirinizden biraz uzaklaşmak en mantıklısı olacaktı. Keşke tokat atmak yerine daha sonra konu ile ilgili konuşmuş olsaydınız. Şahsen ben sevdiğim kıza tokat atsaydım ben barışmak istemezdim ki onun barışmasını göze almazdım. Neden dersen; aranızdaki samimiyeti abartmışsınız, aranızda saygı kalmamış, sevgi var ki olmasaydı bu şekilde konu açmazdın ama o attığın tokat ilerde sana geri dönecek ve dönüşü ağır olunca aynı şekilde karşılık verme durumun olabilir. O yüzden en makbul olanı ara özür dile ve bir daha kızcağızı arama ve ilişkiyi bitirin.

Poposuna atın "Kız zilli..." tadında 1 kızışım olur ve bu herkese mutluluk getirir.​
Ya kardeşim bu kadar zeka bu kadar çözüm odaklılık yemin ediyorum 1 omuzbaşısı busesini hak ettim, durun hemen öpüyorum kendimi.​

Forumun altın çağı üyeler çoğu 2018 kalma:((/&

Geri