Sevgilime tokat attım. Çok pişmanım.

• Kullanıcı Koop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3348 gün önce görüldü
İzmit'e git pişmaniye al ver, o seni affetmez ama senin için bi değişiklik olur bence

ona bunu yaptığın için kendini affetmeyeceğini söyle

ya altı üstü bir tokat büyütülecek bir şey yok yaptığının arkasında dur hem neden pişman oluyorsun

Ben olsam bir daha yüzüne bakmam. . Ne hakkın var tokat atmaya..

İnsan yumuşatarak söyler. Bir anda sinirlendim kendime hakim olamadım, tutamadım kendimi istemsiz bir şekilde tokat attım falan demiyor da "Dayanamadım sert bir tokat attım." diyor, yok bir de uçan tekme ataydın .

Nasıl beceriyorsunuz lan sevdiğiniz birisini darp etmeyi? Ben sevgilim olduğu zamanlar kızın uyku düzeni bozulmasın uykusuz kalmasın diye geceleri mesaj atmıyordum, bunlar gavura vurur gibi sevgililerine "Dayanamayıp sert bir tokat" atıyor.

Kız az bile yapmış umarım hiç barışmaz.

Git önünde eğil ve b..kunu yerim affet beni de.

Affederse hayatinin hatasini yapar zaten.

Ne kadar pişman olursan ol kendi vicdanıni rahatlatmak için geri dönsün istiyorsun.
Yaptıgın şeyin affı yok öyle bi sinirle falan olacak iş degil. Bunu yapmak istemişsin
Gercekten seviyorsan susacaksın. Kafana taşlara vuracaksın ki akıllanasın.
Erkeklik bu degil bir gün hepimiz ögrenecegiz ne demek oldugunu umarım

Barışacağım varsada o tokadı iade etmeden barışmazdım :d hatta çoktan iade etmeliydi

Bi anlik bisey olmasi durumu hafifletmez, uzuldum sizin icin. Hayat boyle bi anlik seylerle dönüyor zaten. Bi anda oluyor kazalar, bi anda veriliyor onemli kararlar.
Pisman olmaniz guzel, en azindan ilerideki insan iliskileri konusunda bi tecrubeniz olmus. Yoksa ben de barisacaginizi dusunmuyor hatta ummuyorum.
Bundan sonrasi icin de daha olgun, akli selim davranmanizi temenni ediyorum.

Sen kızın dünyasını yıkmışsın. Artık seni affetmese de hakkıdır.
Ne hakla vuruyorsun ona? Kavga olur, insan sinirlenir ama bu asla yapılmayacak bir harekettir. Kendinden utanmalısın. Her ne sebep olursa olsun, sevdiğine şiddet uygulamak aşka yakışmaz. Buna sevgi diyemezsin. Canını sıkan davranışları varsa, terk edersin olur biter. Tokat atmak da neyin nesi?

Bu kafa yapısıyla sen daha çok pişman olacaksın.

Çok seviyorsa ve senin de agzin biraz laf yapiyorsa kanacak, affedecektir ama umarim affetmez. Bunu sevgilisiyken yapan evlenince hayli hayli yapar.

Ben de bir kere yanlislikla sevgilimi pencereden asagi atmistim. Simdi evliyiz, iki cocugumuz var.
Saka lan saka.
Comar miyiz da sevgilimize vuralim.
Umarim yuzune bile bakmaz.
Cok seven adam kizsa, sinirden olse de vurmaz bilader.

Ins barismaz simdi tokat atan sonra napar :/

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri