sevgilimden ayrıldım

Konu sahibi son olarak 1270 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demekki ilaçların faydalı değilmişki sizlerde de ne gönül var arkadaş , ya bukadar umutsuz yada bukadar çarasiz

Ne desem yalan olur. Unutursun diyemem çünkü ne yaşadığını bilmiyorum, unutamazsn dyemem çünkü yine ne yaşağını bilemem. Sadece şunu diyorum eğer inanıyorsan , kader diyorum.
Hiç üzülme ve sıkma canını o senin kaderinde varsa bigün tekrar birlikte olacak, ve daha mutlu günler yaşayacaksınızdır, yada olamayacagını ve artık bişekılde ondan vazgeçmen için daha kötü günler yaşayacaksın.
Sadece sabret ve hayırlısı de :)
Emin ol herşey daha iyi olcak senin için .
Üzme kendini diyemicem üzülceksin ama geçicek bigün iyi veya kötü geçicek .

Ne desem yalan olur. Unutursun diyemem çünkü ne yaşadığını bilmiyorum, unutamazsn dyemem çünkü yine ne yaşağını bilemem. Sadece şunu diyorum eğer inanıyorsan , kader diyorum.
Hiç üzülme ve sıkma canını o senin kaderinde varsa bigün tekrar birlikte olacak, ve daha mutlu günler yaşayacaksınızdır, yada olamayacagını ve artık bişekılde ondan vazgeçmen için daha kötü günler yaşayacaksın.
Sadece sabret ve hayırlısı de :)
Emin ol herşey daha iyi olcak senin için .
Üzme kendini diyemicem üzülceksin ama geçicek bigün iyi veya kötü geçicek .
değerli yorumun için çok teşekkürler. ya unuttum diyorum, ama hatırlatıcak şeyler mutlaka çıkıyor karşıma..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Benim 4 yıllık ilişkim yeni bitti. İşe verdim kendimi

Aklına getirme. Beynin ve kalbin arasına sıkıştırdığın bütün anıları yok et.

Bir müddet kıvranırsın sonra aklına bile gelmez. İlacı kes, buna ihtiyacın yok

değerli yorumun için çok teşekkürler. ya unuttum diyorum, ama hatırlatıcak şeyler mutlaka çıkıyor karşıma..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Tbikide çıkcak. Sonuçta her insan bir hayattır. Herkesde farklı şeyler yaşıyosun dostun arkdasın anan baban kardeşin sevgilin. Nefret ettiğin biriyle bile bişeyler yasıyosun duygular farklı olsada duygu nihayetinde elbetteki zor olcak çıkcak.
Bırak çıksın yaşa. Erteledikçe bu 1ay sürcekse 1sene sürer. Erteleme Yaşa. Geçicek emin ol. Ölümler unutuluyor, gidenler neden unutulmasın ki.

3 kadar yıl sonra gelen hort.
sakın üzülmeyin. :DDDD

Ben de ayrıldım cidden zor bir süreç.
Bir süre sonra anıları bile hatırlayamaz olursun.

Beyefendi İngiltere'de kendinize bir Hannah bulup keyfinize bakın deli misiniz ne ağlıyorsunuz?
Hannah bulamazsanız boşverin sadece keyfinize bakın.

Valla var ki ayrılıyorsunuz. Ben ne yapayım?

Hayatiniza biri giriyor elini kolunu sallaya sallaya
sonra ayni sekilde dönüp gidiyor
o canım hayatinizin afedersiniz icine ediyor belki
sonra boyle derbeder oluyorsunuz kendinizi ingilterelere atiyorsunuz agliyorsunuz unutmak icin başka seylere baş vuruyorsuniz
Peki o ne yapiyor? sigaret çekiyor kofe ice ice skjh

dertliyem derdime derman yok 4 aylik iliski ilac atdigin zaman hatirlamiyorsansa aliskanlik bu bence baska bir bir seylere alisdirki unutu veresin qismet bilmek olmaz kizi 100 zu sever biri alir

eyw

eyw

Ben de ayrıldım cidden zor bir süreç.
Bir süre sonra anıları bile hatırlayamaz olursun.

Şimdiyse kendime gülüyorum ya..

Benim yokki :aeg:

Şaka falan değil, olmaması daha iyi. :D

Beyefendi İngiltere'de kendinize bir Hannah bulup keyfinize bakın deli misiniz ne ağlıyorsunuz?
Hannah bulamazsanız boşverin sadece keyfinize bakın.

E zaten 3 sene kadar oldu, boşvereli 2 sene oldu doğrusu..

Bence başka dert vermesin..

Valla var ki ayrılıyorsunuz. Ben ne yapayım?

Seni unutmadım abi, birazdan hakkında konu açıcam. :d

Hayatiniza biri giriyor elini kolunu sallaya sallaya
sonra ayni sekilde dönüp gidiyor
o canım hayatinizin afedersiniz icine ediyor belki
sonra boyle derbeder oluyorsunuz kendinizi ingilterelere atiyorsunuz agliyorsunuz unutmak icin başka seylere baş vuruyorsuniz
Peki o ne yapiyor? sigaret çekiyor kofe ice ice skjh

Bu yorum karşısında afalladım :dd

dertliyem derdime derman yok 4 aylik iliski ilac atdigin zaman hatirlamiyorsansa aliskanlik bu bence baska bir bir seylere alisdirki unutu veresin qismet bilmek olmaz kizi 100 zu sever biri alir

Hayatım daha da düzenli oldu zaten yaw xd

Her aşık bir gün ayrılığı tadacaktır xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri