Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk önce sıcak tutar sonra soğuk..demekki ilaçların faydalı değilmişki sizlerde de ne gönül var arkadaş , ya bukadar umutsuz yada bukadar çarasiz
değerli yorumun için çok teşekkürler. ya unuttum diyorum, ama hatırlatıcak şeyler mutlaka çıkıyor karşıma..Ne desem yalan olur. Unutursun diyemem çünkü ne yaşadığını bilmiyorum, unutamazsn dyemem çünkü yine ne yaşağını bilemem. Sadece şunu diyorum eğer inanıyorsan , kader diyorum.
Hiç üzülme ve sıkma canını o senin kaderinde varsa bigün tekrar birlikte olacak, ve daha mutlu günler yaşayacaksınızdır, yada olamayacagını ve artık bişekılde ondan vazgeçmen için daha kötü günler yaşayacaksın.
Sadece sabret ve hayırlısı de
Emin ol herşey daha iyi olcak senin için .
Üzme kendini diyemicem üzülceksin ama geçicek bigün iyi veya kötü geçicek .
değerli yorumun için çok teşekkürler. ya unuttum diyorum, ama hatırlatıcak şeyler mutlaka çıkıyor karşıma..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Tamam.
Ben de ayrıldım cidden zor bir süreç.
Bir süre sonra anıları bile hatırlayamaz olursun.
Benim yokki :aeg:
Beyefendi İngiltere'de kendinize bir Hannah bulup keyfinize bakın deli misiniz ne ağlıyorsunuz?
Hannah bulamazsanız boşverin sadece keyfinize bakın.
Valla var ki ayrılıyorsunuz. Ben ne yapayım?
Hayatiniza biri giriyor elini kolunu sallaya sallaya
sonra ayni sekilde dönüp gidiyor
o canım hayatinizin afedersiniz icine ediyor belki
sonra boyle derbeder oluyorsunuz kendinizi ingilterelere atiyorsunuz agliyorsunuz unutmak icin başka seylere baş vuruyorsuniz
Peki o ne yapiyor? sigaret çekiyor kofe ice ice skjh
dertliyem derdime derman yok 4 aylik iliski ilac atdigin zaman hatirlamiyorsansa aliskanlik bu bence baska bir bir seylere alisdirki unutu veresin qismet bilmek olmaz kizi 100 zu sever biri alir