Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pardon da bize ne?
demesene öyle :T:
beğenmiyorsan bakma arkadaş, doğru dürüst bi şeyler diyenler, önemseyenler de var
Ama oyle.. Burayi sevgiliden ayrilanlar, acisini cikartmak icin kullanir hale geldi..
Daha renkli konularla gelsinler [emoji14]
beğenmiyorsan bakma arkadaş, doğru dürüst bi şeyler diyenler, önemseyenler de var
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
bazı insanlar can sıkmak için var sırf. aha sen de onlardansın. sen de kusura bakma he?
Inanmiyorum ben, kusura bakma. Hic samimi degil. Herkesin ayrilik acisi da beni ilgilendirmiyor.
Dunya sadece sen ve sevgilinden de ibaret degil. 3 ay sonra unutacaksin zaten.
Bos muhabbetlet de canimi s1kiyor haliyle : ))
bazı insanlar can sıkmak için var sırf. aha sen de onlardansın. sen de kusura bakma he?
tamam şimdi başkalarının sevgilimden ayrıldım konularında laklak yapabilirsin
Ben sorun etmem : )) Sen de sorun etmemeye calis..
tamam şimdi başkalarının sevgilimden ayrıldım konularında laklak yapabilirsin
la bas git ne tür bi şeysin sen
Bence sevgilinin senden neden ayrildigi cok net ortada diyecegim ama sakayi da kaldirmazsin sen simdi![]()
Neyse arkadas, 3 ay sonra dedigime gelirsin nasilsa
Hadi iyi geceler : ))
çok iyi anlaşınca dünya üzerinde tek değer verdiğim "şey" oydu doğrusu. ama sizinki cidden kötüymüş. kolaylık versin cidden. bu arada ilacı kestim. onun üzülmesini istiyorum, kötü insan gibi hissediyorum ama ben incindiysem daha çoğu olsun istiyorum. çoğu erkek böyle sanırım..ben kızı baskasının yatagında bastım , atlatması bu kadar zor olmadı ..
emmı Allah kolaylık versın sana
zordur ayrılık acısı bılırım
ama ılac kullanmayı kes
saglıklı beyınle daha kolay atlatırsın
zaman alır ama atlatırsın yanı
çok iyi anlaşınca dünya üzerinde tek değer verdiğim "şey" oydu doğrusu. ama sizinki cidden kötüymüş. kolaylık versin cidden. bu arada ilacı kestim. onun üzülmesini istiyorum, kötü insan gibi hissediyorum ama ben incindiysem daha çoğu olsun istiyorum. çoğu erkek böyle sanırım..
evet, doğru bir felsefe fakat umutsuzluğa kapılmamak elde değil. ilk sevmemdi bu. herkes "yaşın daha küçük elbette bulursun", "e güzel değilmiş zaten o kadar da" diyorlar. filmlerdeki gibi olacak ama ben samimi bi şekilde başkasını sevemeyeceğimi hissediyorum..Ben atlatalı 7 yıl oldu (:
cok sukur ,
kımsenın uzulmesını ıstemeyın , Allah Fesatlıgı bencıllıgı sevmez ,
sıze yapılana karsı en buyuk ıntıkam , ıyılıkle karsılık vermektır ..
Ve asla keske cumlesını kullanmayın derım , bence ıyıkı gıtmıs hayatınızdan
belkıde yenı gelecek guellıklerın onunu acmak ıcın gıtmıstır ..
Allah bır Kapıyı acmadan obur kapıyı asla kapatmaz (:
umarım en kısa surede atlatırsınız
evet, doğru bir felsefe fakat umutsuzluğa kapılmamak elde değil. ilk sevmemdi bu. herkes "yaşın daha küçük elbette bulursun", "e güzel değilmiş zaten o kadar da" diyorlar. filmlerdeki gibi olacak ama ben samimi bi şekilde başkasını sevemeyeceğimi hissediyorum..