Sevgilim Bana Küfür Ediyor Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
en nefret ettiğim şeylerden biri küfür küfürü bırak lan denilmesi bile iğrenç.

Ağzının ortasına gelişine bi tane çak. Sonuç vermediyse kürekle dişlerini kır. Bence kesin çözüm.

mal,gerizekalı,şapşal gibi sevme şeklini caiz kılarsanız :/
Küfür kaçınılmaz oluyor :D

Sende et karşim, rahatla.p

Aradaki saygıyı kaybetmemek gerek.

Saygisizlik, saygida bu islerin temeli olduguna gore yol ver gitsn. Erkegin kufurlusude hic cekilmiyor.

Süreklilik haline gelmişse hakaret ve küfür sizi sevmiyordur. Ayrılmak mantıklı olabilir.

Bana göre bugün sevgilisine küfür eden yarın şiddette uygular.
Sana saygısı yoktur bikere saygısı olmayandan herşey beklenir.

Bu genelde erkek tarafindan olur.Bu bir intikam bicimidir Lethe.Inadada baglanilirsa hep tekrar eder yanisi sevgilinin stres yapmasi ve bu durumu desarj olarak kullanma teknigine donusturmesidir.
Oyle keyiften kim kufrederki oyle degilmi hem ne kadar ayip insan agzini kufre alistirmamali.Heleki bu sevdiginse fazla asmis acmis kendini.Valla bu durum ayriliga kadar gider insanin bir sabir,tahammul siniri var.Birde kadinin özguveni gider arti sevilmedigini hissetmeye baslar bir ufak birsey gordugum sey aslinda iliskimizin boyutunu etkileyecek kadar buyur.
Simdi diyelim bu sana kufretti peki bakarsin bu baslarina kibar davranir bu durumu kiskanirsin.Icinde intikam duygularin kabarir,nefret edersin icten ice..sogarsin.Kiskanclik canini acitir.Suphe dogar.Aci cekersin.
Ama sunu unutmayalimki umursamaz olursak zamanla oda vazgececektir ,faydasini goreceksiniz emin olun..

Saygısız insan çok gerçekten şuana kadar 1 kıza argo kelime dahi kullanmadım.

Kuzey.Tebrik ederim valla helal bazilari var sevgilisine kotu davranir gelir elin kizinada kibarlasir olacak is mi

Geri