Sevgilim Bana Küfür Ediyor Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Bazı ilişkilerde birçok insanın yaşadığı bir durumdur sevgilisi tarafından hakaret ve küfüre uğramak.
Sevgili küfür ediyorsa ne yapılmalıdır?
Dip Not = Benimle alakası yoktur. : D

Lethe fjvbhdfj bizbizeyiz canım çekinme .s .s
Ana avrat dümdüz gidilemez saygı denen bir şey var ikaz et rahatsız olduğunu vurgula çeki düzen versin kendine.

Bırakıp gideceksin böyle bir durumda n'apacaksın başka ..
Saygı,sevgi olmayan bir ilişkinin temelleri zayıftır çabuk yıkılır .

Benimle ilgisi yoktur. :D Bu şekilde sıkıntısı olan arkadaşlara yardımcı olalım diye açtım konuyu. :D

Bana kalırsa küfür affedilmemeli, sineye cekilmemeli, görmezden gelinmemelidir. Şimdi küfür eden erkek ilerde ne yapmaz. Kan giren olmadan kesmek en mantıklı çözüm. Kesinlikle müsamaha gosterilmemeli.

Nedir lan bu sevgililerden çektiğimiz:D yok küfür eder yok kıskanmaz yok aldatır:D

Sen de ona küfreet niye altta kaliyorsuun!! :/

Bizimde Salak'tan Baska Kùfrùmùz yok.:D Sende Ona et Hatta Allah Ne Verdiyse Yardir:D Sonra Ayrilirsiniz oh mis:p

Seviyorsa küfreder, küfretmiyorsa zaten hiç sevmemiştir. O yüzden sıkıntı yaratmayın.

ay bir de bunu yapan sevgili için aşk acısından öldüm sanıp bir türlü ölememe sendromlarına giriyorlar ya ocaklarına ateşler salınsın ne diyim şimdi ?
Nerede saygı nerede sevgi ?
ayrılmıyorsan da çok kaptırma derim , biticek çünkü.

töh ya dipnot olmayaydı bişey yazıcaktım da. Artık vazgeçtim. (:

Sen beni değil ben seni terkediyorum diyeceksin :D

Sürekli olan bir şeyse düzeltmeye çalışılsa bile o iş yaş.
Arada bir sinirle ağzından çıkıyorsa onlar görmezden gelinebilir ama sürekli olmamak şartıyla

Öhhööööö... Affedilir, kaldırılır türden bir durum değil bu.. Yani ben diyebilirim ama o diyemez bana...:) Ben bir bayan olarak ediyorsam bu çok ama çok sinirlendiğimi ve öfkemin aldığı en kötü şekil olduğunu gösterir, küfürden ilerisi yoktur ama o ediyorsa...! Olmaz...

Ne dedim ben şimdi??? :sleep:

çilekeş lethe, sevgilisinden bi gün yüzü görmedi ki kız. çok çekti çok. : ((((

Şakayla karışık küfrediyorsa gül eğlen bence.

Ne yani şakayla karışık bir dingil, kappe vs demişse?

Kappe çok şapşik değil mi ya ayrıca :$

Geri