Sevgililer günü hediye önerileri - 14 Şubatta sevgilime ne alsam

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Benim nie yok ya :D nese bende pc me soğutucu alım bari sevgili gibiyis 24 saat (:

Bence gönülden ve sevgiyle verilen hediye en değerlisidir sadece günü kutlamak için verilen bir hediye maddiyatı ne olursa olsun değersizdir benm gözümde içten verilen bir öpücük bile yeterli diye düşünüyorum

Bence gönülden ve sevgiyle verilen hediye en değerlisidir sadece günü kutlamak için verilen bir hediye maddiyatı ne olursa olsun değersizdir benm gözümde içten verilen bir öpücük bile yeterli diye düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum. yazdığınız cümleler çok anlamlı ve taktire şeyan.

Teşekkür ederim.ben hala anlam veremiyorum zaten bu ,Ne hediye alalım tartışmasına gerçekten ortada sevgi ve saygı varsa hediyelerin en güzelidir.

14 Şubatta Sevgilime Ne Alabilirim
14 Şubatta Sevgiliye Hediye Seçenekleri

14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kala herkesi aldı bir telaş bizde sizlere yardımcı olabilmek adına birbirinden güzel bütcenize uygun romantik ve göz alıcı hediyeleri paylaşmaya devam ediyoruz bu konumuzda 14 Şubatta Sevgilime Ne Alsam diye düşünenlere yardımcı olbilicek bayan ve erkeklere özel hediye seçeneklerini sunuyoruz sizlere buyrun

Kadınlara alınabilecek hediyeler

*Çiçek: Özellikle yaşadığı evin bir anahtarı da sizdeyse, evin içine çiçekler serebilirsiniz.

*Film: Sizin için anlamı olan bir DVD alıp izleyebilirsiniz.

*Aksesuar: Günlük olarak kullanabileceği bir atkı, bere vs.

*Yastık: Devasa kırmızı bir kalp.

*Oyuncak: Sevgilinizin sevdiği bir oyuncağın büyük bir hali.

*Yemek: Günün önemini yansıtan restoranların birinde romantik bir yemek.

*Takı: Tek taş bir yüzük yada anlamlı bir kolye.

Erkeklere alınabilecek hediyeler

*Ayakkabı: Güzel bir çift spor ayakkabı ya da yürüyüş ayakkabısı.

*Yemek: Sevdiği bir yemek türünü en iyi yapan restoranların birinde bir yemek.

*Giyim: Kravat, gömlek, ayakkabı… bunlardan biri hoş bir tercih olabilir.

*Saat: Sık sık giydiği giysilere uygun bir saat.

*İşte kullanacağı bir şey: İş yerinde sürekli kullandığı kalem ya da anahtarlık gibi bir şey.

Teknosa sevgililer günü kampanyası 2012

Teknosa'da Turuncu İndirim Kampanyası 11-15 Şubat 2012
Teknosa, 11 Şubat'ta başlayacak olan kampanyasını resmen duyurdu. Sadece Teknosa mağazalarında geçerli olacak kampanya, birçok farklı ürünü kapsıyor."Turuncu indirime gel, aşka bir fırsat ver" sloganı ile başlayan kampanyada LED TV'lerden laptoplara, akıllı telefonlardan, ev sinema sistemlerine kadar birçok ürün, %50'ye varan indirimlerle yeni sahiplerini bekliyor.

kampanyalı ürünlerle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak İçin :
Turuncu İndirim web sitesi

Sevgililer hergün olmasada her hafta birbirini düşünüp hediye almalılar.Halkımız sayesinde çiçekçiler,kuyumcular köşeyi dönüyor.Klozet satışların düşüş varmış.Bir günüde Cevheri tuvalete gitme günü yapsalar ne olur sanki...Topluca herkes akrabalarına kardeşlerine klozet alsa,herkes o gün saygı duruşu eşliğinde tuvalette kalsa...Ülke ekonomisine büyük (!) katkı olur.

Vitrinde orda burda gördüğüm şeylerde Bu benim aşkıma yakışır dediğim şeyleri almışımdır hep. İllada özel bir güne gerek yok. Veya bu anneme yakışır , bu babama yakışır dediğim şeyleri almışımdır.Asla özel gün beklemem . Onların mutluluğu yeter.

kendine ait biseyide verebilrsn yada kendin yapabilirsn illa almak sart degil daha mutlu eder bence :)

Sevgililer günü bana çok samimi gelmiyor. Öyle çiftler gördüm ki kız tek taş bekliyor, çocuk almıyor ya da alamıyor; sonu ayrılıkla bile bitebiliyor. Doğum günü haricindeki özel günleri saçma buluyorum. İlla adet yerini bulsun hediye alalım diyorsanız sevecegi şeylere göre değişir. Bazen tek bir gül dünyalara bedeldir bazen de bir pırlantanın hiçbir anlamı yoktur.

Yabancı bir adam kavanozun içerisine 365 tane güzel söz yazılı küçük kartlardan koymuş. Hoştu.

Sizce reno clioya ne yakisir ona gore birsey alayim paaaali olmasin :T:

Geri