Sevgililer günü hediye önerileri - 14 Şubatta sevgilime ne alsam

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Ben ciddi düşünüyorum derseniz işte size bir fikir daha ;

Nikah şekeri ve davetiye

Belirli bir sayıda yaptırıp arkadaşlarınıza dağıtıp kutlamaya çağırabilir yada o günün anısını taşısın isteyebilirsiniz

nikahsekeri3.jpg

koza_sade_-_10925.jpg

Yaratıcı çözümler arayanlar için sıkı bir öneri daha ;

bir A4 kağıdına sığacak şekilde 2 satır halinde SENİ SEVİYORUM yazıyoruz. sonra çıktısını alıyoruz ve siz nekadar dilerseniz okadar fotokopi çektiriyoruz ben 400 tane çektirmiştim sonra biraz iş size düşecek sevdiğinizin doğum günüyle ilgili yada bir yıldönümse o günün önemiyle ilgili ne bilim işte ne amaçla yaptırıyosak o güne özel kısa ve net bir şiir tadında düz yazı yazıoruz..bunlar bi kenarda duruyor..diğer malzemelerimiz kendinize ait bir vesikalık fotoğraf ve sevgiliniz ve sizi anlatan bir resim malzemelerimizi alıp kitap cildi yapan bir matbbaaya gidiyoruz seçtiğiniz resim kitabınızın ön sayfasına gelior vesikalık fotorafınız tıpkı profosyonel kitaplardaki gibi arka kapağın sol üst köşesine ve altında sizin öz geçmişiniz..içinede çektirdiğiniz o 400 sayfa çıktıları ikiye bölünmüş şekilde cilt yaptırıyosunuz kitap adınıda unutmayın çoook ama çok hoş bir hediye... NOT: sevgilkinize kitapta kaç sayfa seni seviyorum diye yazıor die sormayı unutmayın :cici:

Sevgilinizin aklını başından alıcak bir hediye önerisi (:

- Önce güzel işlemeli bir sandık alıyorsunuz sonra bu sandığın içine sığacak şekilde bir ayna kestiriyorsunuz ve içine yerleştiriyosunuz. Güzelce hediye paketi yapıp sahibine ulaştırıyorsunuz. bunun bombası nerede derseniz üstüne yazdığınız notta :cici:

Not: SANDIĞIN İÇİNDE DÜNYANIN EN DEĞERLİ HAZİNESİ VAR

Tabi sevgiliniz ayna da kendisini göreceği için hazine de o oluyor :kiss:

Bi anımı anlatmak isterim.
Sevgililer gününde Balık yemeye gitmiştik yeniköyde yelken restorant var bogaz manzaralı çok güzel bi yer. Tabi ben daha önceden gidip tatlı siparişiyle beraber hediyemin garson tarafından verilmesini rica etmiştim. Hediyemde ikimizin resminin oldugu baskılı güzel bi t-shirt dü. :) Çok begenmişti. Bence özel bi hediye daha anlamlı olabilir :)

son günlerin hiti aşk kuklaları hiç duydunuz mu bende duymamıştım ögrendigimde komik bir gülümseme oldu yüzümde güzel bir hediye olabilir
sevgililer-gunu-hediyesi-kisiye-ozel-hediye-burcu-o-2.jpg

hediye-sevgiliye-4-.jpg

askkukla_4.jpg

hediye-ask.jpg

hem yiyelim hem aşk yaşayalım diyenlere sevgilisi uzakta olan çiftler için ayrıca özel bir hediye olabilir düşünsenize sipariş veriyorsunuz sevgiliniz uyanıyor ve küçük bir notla onlar geliyor :D
neden mi bahsediyorum tabi ki aşk kurabiyelerinden :p
A%C5%9Fk+%C3%B6p%C3%BCc%C3%BC%C4%9F%C3%BC+kurabiyeleri+k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk.jpg

P1030633.gif

1273470503.jpg

evli çiftlerimizide unutmak olmaz onlar içinde tatlı hediyeler var mesela aşk yastıkları gibi cok çeşitli yastıklar hoş hediye olabilir :)
securedownload+(3).jpg

asik-yastiklari1-5389.jpg

14007894ef90bf461706.jpg

fronha2ks51ti1.jpg

fronha5xu11wu1.jpg

fronha6ni11jj1.jpg

aşkın yastıgı olurda tişörtü olmaz mı ikiz gibi giyinmeyi sevenlere...
imageoalhixqrqswyafxpkj.png

imagevezsauzsnctjuvbcxy.png

imagexikyubevxxrqypkjhd.png

imagextdxrgcslosovtkwbf.png

11t509e.jpg

sevgili için yapılacak şey kalmadı bi bu kalmıştı demiştim onuda buldum sevgili için 365 güne kalpten gelen mesajlar adıyla birileri piyasaya sürmüş bunu her güne bir mesaj yazılı kagıtlarla sevgilinizin kalbini yeniden feth edebilirsiniz
36741.jpg

36745.jpg

826.jpg

Fikrim geldi gene :zuha: :p

Resimli pasta yapabilir/yaptırabilirsiniz

ikinizin yada sadece sevgilinizin çekilmiş resmini bir pasta üzerine koydurtabilir güzel bir süpriz yapabilirsiniz eminim çok işe yarıycaktır :)

Kitap okumayı seven bir sevgiliniz varsa ona son çıkan kitaplardan hediye edebilir gerekirse bir seri alıp sunabilirsiniz =))) Tarzına uygun kitaplar daha mutlu edicektir :srl:

Sevdiği sanatçının yada müzik grubunun konser bileti de sizi bu zahmetten kurtaracaktır

Benim sevgilim gülsün kardeşim diyenlere özel bir fikir var sırada :cici:

Ata demirer, cem yılmaz yada tv'de yayınlanan skeç programlarına bilet alıp katılabilir beraber eğlenceli vakit geçirebilirsiniz :gtr:

Ben duygularımı kendimce ifade edicem derseniz de :srl:

Alın elinize bir kamera oturun karşısına ve onu ne kadar sevdiğinizi en içten duygularınızla anlatın eminim sevinecektir :dyg::hi:

Ufak bir not

Uzaktaysanız ve 14 şubat günü görüşme imkanınız yoksa kargoların o gün çalıştığını hatırlamak isterim. Üstelik PTT KARGO ile daha uygun gönderebilirsiniz :cici:

Eğer ciddi bir ilişkiniz var ve sonunuz evliliğe götürmeyi düşünüyorsanız da (:

8alyans-modelleri-ve-fiyatlar%C4%B1-2012-2-300x297.jpg

Bugünü sonsuza dek hatırlamak sizin elinizde :kiss:

Ben masraftan kaçınmam diyenler için önerilerimiz de :heyoo:

- Güzel bir akşam yemeği için yer ayırtıp hava fişek gösterisi ayarlayabilirsiniz

- Uçağın ucuna ona aşkınızı ifade eden söz astırıp evinin tepesinde dolaştırabilirsiniz

- okul yolunda çalıştığı yerde yada mahallesinde ki herkesle anlaşıp yada kendi çevreniniz kullanıp herkesin onu gördüğünde " x kişi seni çok seviyor " yada " x kişi sana çok" aşık demesini sağlayabilirsiniz ki bu fikire bayıldımmmmm :dyg:

Az param var çok şey yapmak istiyorum diyenler içinde fikir mevcut bende :zuha:

- bir kırtasiyeden yada avm'lerden bulabileceğiniz kartpostalın arkasına sadece "seni seviyorum" yazıp bunu 14 şubatta eline ulaşacak şekilde postalamanız da gönlünü fetih etmeye yetecektir :cici:

- sizde hazırlayabilirsiniz bunun için programlardan yada netten faydalanabilirsiniz

Melekli-Kalp-Seklinde-Porselen-Vazo-Sifir-Urun__51310008_0.jpg

Melekli Kalp Şeklinde Porselen Vazo
Bej renkli porselen üzerine el boyaması yaldız süslü vazo
Çok değişik, butik/özel üretim başka yerde benzeri yok.
Sevgililer Günü için güzel bir hediye olabilir
Ortasında Aşk meleği Eros ve etrafı gül kabartmalı motifler
16 cm yükseklik, vazonun en geniş ölçüsü 17 cm

Sevgili oscarlarından daha önce bahsetmiştik sanırım :icon_yokcanim:

hediye%2021%20SEVG%C4%B0L%C4%B0-600x600.jpg

İstanbul'da Şişli'de bulunan Cevahir Alışveriş merkezinde gördüm kendilerini 30 tl fiyatı almak isteyenlere duyurulur. Ama ben anadolu yakasındayım derseniz kadıköye gelin ve 25 tl'ye alın. Üstelik sadece sevgiliye değil anne,baba,arkadaş,patron herkese yapılanları mevcut özel yazımda yapıyolarlar (:

Geri