Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgililer günü hediye önerileri - 14 Şubatta sevgilime ne alsam
Yaratıcı çözümler arayanlar için sıkı bir öneri daha ;
bir A4 kağıdına sığacak şekilde 2 satır halinde SENİ SEVİYORUM yazıyoruz. sonra çıktısını alıyoruz ve siz nekadar dilerseniz okadar fotokopi çektiriyoruz ben 400 tane çektirmiştim sonra biraz iş size düşecek sevdiğinizin doğum günüyle ilgili yada bir yıldönümse o günün önemiyle ilgili ne bilim işte ne amaçla yaptırıyosak o güne özel kısa ve net bir şiir tadında düz yazı yazıoruz..bunlar bi kenarda duruyor..diğer malzemelerimiz kendinize ait bir vesikalık fotoğraf ve sevgiliniz ve sizi anlatan bir resim malzemelerimizi alıp kitap cildi yapan bir matbbaaya gidiyoruz seçtiğiniz resim kitabınızın ön sayfasına gelior vesikalık fotorafınız tıpkı profosyonel kitaplardaki gibi arka kapağın sol üst köşesine ve altında sizin öz geçmişiniz..içinede çektirdiğiniz o 400 sayfa çıktıları ikiye bölünmüş şekilde cilt yaptırıyosunuz kitap adınıda unutmayın çoook ama çok hoş bir hediye... NOT: sevgilkinize kitapta kaç sayfa seni seviyorum diye yazıor die sormayı unutmayın :cici:
Sevgilinizin aklını başından alıcak bir hediye önerisi (:
- Önce güzel işlemeli bir sandık alıyorsunuz sonra bu sandığın içine sığacak şekilde bir ayna kestiriyorsunuz ve içine yerleştiriyosunuz. Güzelce hediye paketi yapıp sahibine ulaştırıyorsunuz. bunun bombası nerede derseniz üstüne yazdığınız notta :cici:
Not: SANDIĞIN İÇİNDE DÜNYANIN EN DEĞERLİ HAZİNESİ VAR
Tabi sevgiliniz ayna da kendisini göreceği için hazine de o oluyor :kiss:
Bi anımı anlatmak isterim.
Sevgililer gününde Balık yemeye gitmiştik yeniköyde yelken restorant var bogaz manzaralı çok güzel bi yer. Tabi ben daha önceden gidip tatlı siparişiyle beraber hediyemin garson tarafından verilmesini rica etmiştim. Hediyemde ikimizin resminin oldugu baskılı güzel bi t-shirt dü. Çok begenmişti. Bence özel bi hediye daha anlamlı olabilir
hem yiyelim hem aşk yaşayalım diyenlere sevgilisi uzakta olan çiftler için ayrıca özel bir hediye olabilir düşünsenize sipariş veriyorsunuz sevgiliniz uyanıyor ve küçük bir notla onlar geliyor
neden mi bahsediyorum tabi ki aşk kurabiyelerinden :p
sevgili için yapılacak şey kalmadı bi bu kalmıştı demiştim onuda buldum sevgili için 365 güne kalpten gelen mesajlar adıyla birileri piyasaya sürmüş bunu her güne bir mesaj yazılı kagıtlarla sevgilinizin kalbini yeniden feth edebilirsiniz
Kitap okumayı seven bir sevgiliniz varsa ona son çıkan kitaplardan hediye edebilir gerekirse bir seri alıp sunabilirsiniz =))) Tarzına uygun kitaplar daha mutlu edicektir :srl:
Sevdiği sanatçının yada müzik grubunun konser bileti de sizi bu zahmetten kurtaracaktır
Uzaktaysanız ve 14 şubat günü görüşme imkanınız yoksa kargoların o gün çalıştığını hatırlamak isterim. Üstelik PTT KARGO ile daha uygun gönderebilirsiniz :cici:
Ben masraftan kaçınmam diyenler için önerilerimiz de :heyoo:
- Güzel bir akşam yemeği için yer ayırtıp hava fişek gösterisi ayarlayabilirsiniz
- Uçağın ucuna ona aşkınızı ifade eden söz astırıp evinin tepesinde dolaştırabilirsiniz
- okul yolunda çalıştığı yerde yada mahallesinde ki herkesle anlaşıp yada kendi çevreniniz kullanıp herkesin onu gördüğünde " x kişi seni çok seviyor " yada " x kişi sana çok" aşık demesini sağlayabilirsiniz ki bu fikire bayıldımmmmm :dyg:
Az param var çok şey yapmak istiyorum diyenler içinde fikir mevcut bende :zuha:
- bir kırtasiyeden yada avm'lerden bulabileceğiniz kartpostalın arkasına sadece "seni seviyorum" yazıp bunu 14 şubatta eline ulaşacak şekilde postalamanız da gönlünü fetih etmeye yetecektir :cici:
- sizde hazırlayabilirsiniz bunun için programlardan yada netten faydalanabilirsiniz
Melekli Kalp Şeklinde Porselen Vazo
Bej renkli porselen üzerine el boyaması yaldız süslü vazo
Çok değişik, butik/özel üretim başka yerde benzeri yok.
Sevgililer Günü için güzel bir hediye olabilir
Ortasında Aşk meleği Eros ve etrafı gül kabartmalı motifler
16 cm yükseklik, vazonun en geniş ölçüsü 17 cm
Sevgili oscarlarından daha önce bahsetmiştik sanırım :icon_yokcanim:
İstanbul'da Şişli'de bulunan Cevahir Alışveriş merkezinde gördüm kendilerini 30 tl fiyatı almak isteyenlere duyurulur. Ama ben anadolu yakasındayım derseniz kadıköye gelin ve 25 tl'ye alın. Üstelik sadece sevgiliye değil anne,baba,arkadaş,patron herkese yapılanları mevcut özel yazımda yapıyolarlar (: