Sevgililer günü hediye önerileri - 14 Şubatta sevgilime ne alsam

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü

alsam, değişik hediyeler, en güzel hediye, en güzel hediyeler, gunu, güzel hediyeler, hediye, ilginç hediye fikirleri, ilginç hediyeler sevgiliye, onerileri, sevgililer, sevgilime, sevgiliye alınabilecek en güzel hediye, sevgiliye alınabilecek hediyeler, sevgiliye alınacak en güzel hediye, sevgiliye alınacak hediyeler, sevgiliye en güzel hediye, sevgiliye en güzel hediyeler, sevgiliye hediye, sevgiliye hediye fikirleri, sevgiliye hediye seçenekleri, sevgiliye hediyeler, sevgiliye ilginç hediyeler, sevgiliye özel hediyeler, subatta
14 şubat hediye seçenekleri
alternatif sevgililer günü hediyeleri
en güzel hediye seçenekleri
sevgililer gününde erkek arkadaşıma ne alabilirim
14 şubatta kız arkadaşıma ne alabilirim
sevgilime hediye alıcam
en özel sevgili hediyeleri
sevgililer günü hediye önerileri

350px-14_subat_sevgililer_gunu.svg.png

Sevgilisi olanın olmayanın,
Olup da yok gibi olanın,
Yok da var gibi olanın,
Olmayıp cok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Olduğu için çok mutlu olanın,
Olmadığı için çok mutlu olanin,
Onsuz olamayanın,
Onunla hiç olamayanın,
Herşeye rağmen yüreğinde her daim aşka yer olanın…
Kısacası herkesin sevgililer günü kutlu olsun.
Sevgi hep sizinle olsun, yureğinizde aşka hep yer olsun.
Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın…

Bu özel günde daha önce aldığınız,almayı düşündüğünüz,hoşunuza giden klasik,orjinal,alternatif hediye seçeneklerini bu başlık altında paylaşalım almayı düşünenlere de yardımcı olmuş oluruz :cici:

bu yıl moda galiba :D çevremdeki herkeste böyle bir hava var çogu diziyede yansımış :D özellikle gri ve kırmızı çok önde gidiyor
bayansa:
boardturk2012bayanatkim.jpg

erkekse:
nako+el+orguleri+erkek+bereleri+ve+atkilari.jpg

Erkekler için

* Tuttuğu takımın forması ( kendi adı yada sevdiği bir futbolcunun adı olabilir )

* Sakal için traş makinesi

* Saat

* Kol düğmeleri

* Sevdiği bir oyun yada film cd'si

* Sıcak içecek koyunca fotoğraf yada isim çıkan bardak ( neredeyse her türlü fotoğrafçıda mevcuttur :) )

* Tişörte resim bastırmak

* 14 Şubatta kadar günlük tutmak / hakkında güzel şeyler yazmak

fantastik hediyelerden hoşlanana bayan için müzik kutusu bu ara tahta müzik kutuları var salıncaklı ya da su degirmenli bunlarda favoride erkekler içinde vazgeçilmez iki şeyin simgesi demir bisiklet ve el yapımı biblo tahta arabalar iyi bir seçim olabilir
bayansa:
MUZIK-KUTUSU-HEDIYELIK-BUYUK-PIYANO-BALERINLI-21__34994483_0.jpg

63461438t6f.jpg

erkekese:
DEMIR-BISIKLET-HEDIYELIK-ESYA__42991680_0.jpg

nostaljikaraba-0-3.jpg

* Uzaktaki sevgiliniz içinse çiçekçilere başvurmanız gerekiyor :) üzerine şık bir notla bir çiçek yollayabilirsiniz. Üstelik bunu internet üzerinden aynı paraya yapabiliyorsunuz düşünenlere tavsiye ediyorum çok güzel çiçekler mevcut :)

* Bayansa hediye alacağınız kişi ;

- gümüş/altın bileklik olabilir

- ismi yazılı kolye olabilir bknz :
IMG_3951.jpg
/ sade bir kolye de olabilir

- bilgisayar başında vakit geçiriyor ve bu işlerden biraz anlıyorsanız biraz vaktinizi ayırarak resimlerinizden video yapıp istediğiniz şarkıyı arkasına ekleyebilirsiniz

- yada kameranın karşısına oturup onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatan bir cd doldurabilirsiniz ( benim favorim :dyg: )

- sevginizi başkalarına söyletebilirsiniz ( daha önce yapılmıştı hatırlarsanız )

kol dügmesi ve broş klasik hediyeler içindedir yıllarca aynı hediyeleri kullanır insanlar ve işe de yarar çok şık ve özel durur bu hediyeler erkek için kol dügmesi önemli bir aksesuardır nitekim kadın içinde borş harika bir takı haline gelebilir erkek için aldıgımız kol dügmelerinin çeşitleri ayrıca boldur tuttugu takım,ikinizin baş harfi ve buna benzer çogu altarnatifide olabiliyor
bayansa:
434_20100914132830.JPG

pr_01_58419_min.jpg

erkekse:
edrfgh.jpg

757_buyuk.jpg

Ben sevgiliye, kendi hediyenin alınması taraftarıyım. yani kendinizin hazırladığı özel bir hediye herzaman güzeldir..

Erkeklere :

Nargile

images

Şık bir tesbih

ISLEMELI-OLTU-TASI-TESBIH-lt-lt-ADANA-TESBIH__32373632_0.jpg

Ayakkabı

erkek-ayakkab%C4%B1-modelleri-11.jpg

Kemer

r79bev.jpg

Kullanmayı seviyorsa deri ceket

derimod-erkek-deri-ceket-modelleri_21.jpg

son yıllarda çok fazla rovaşta olan diger hediyede fotografcılarda bastırdıgımız bir takım hediyelerdir kimi zaman takvim kimi zaman havlu kimi zaman duvar saati kimi zaman puzzle şeklinde olabiliyor sadece fotografınızla birlikte bu işi yapan fotografcılara gitmeniz yeter (:
RESIM-BASKILI-DUVAR-SAATI-HEMEN-KARGO-BEDAVA__47354543_0.jpg

foto_hali_4.jpg

resim34177-1.jpg

Bir kutu çikolatanın her birinin ucundan biraz yiyin ve kalanı ona gönderin üzerine not olarakta

" hepsini yedim ama senden tatlısını bulamadım "

yazabilirsiniz :cici:

:D komik ama güzel bir hediye daha :D sevgiliye özel erkek arkadaşınızı eminim mutlu edecektir yılın oscarını ona vermeye ne dersiniz? peki kız arkadaşınız bir melek olmalı ona gümüş bir kolyeye ne dersiniz?
bayansa:
PDF03342-001.jpg

erkekse:
38-kisiye-ozel-oscar-basari-odulu-900x900.jpg

Dışarda bir kaç eylem yapmayı düşünenler içinse ;

- daha önceden gidip konuştuğunuz cafede siz girince ikinize özel şarkı çalabilir

- sevgilinize süpriz pasta hazırlatabilirsiniz

- menünün içine seni seviyorum yazıp bırakbilirsiniz

- siz içeri girince herkes sizi ayakta alkışlayabilir

- içeri girdiğiniz konfeti yağmuru da bir alternatiftir :cici:

Aşkınızın karnesini hazırlamak ister misiniz ? :)

buyrun

sevgiliye-karne-vermek_42013.jpg

Ben kendi hazırladığım hediyeyi vermek istiyorum derseniz ;

kırtasiyeden bir mukavva alıp bunu kutu şekline getirin ve etrafını güzelce kaplayın ardından içine ufak notlar ve iltifatlar atın hatta bir kaç resim bile olabilir :) Eminim alan kişi mutlu olacaktır :cici:

Şık bir resim çerçevesi alıp içine resminizi koymakta günü kurtaracaktır :) Arkasına sevdiğiniz güzel bir sözü ekleyebilir yada bu konuda google amcaya başvurabilirsiniz :srl:

sevgili_cercevesi.jpg

Eğer sanat dallarından herhangi birine yatkınlığınız varsa kara kalem çalışması yapabilir,şarkı besteleyebilir yada şiir yazabilirsiniz amaç hatırlamaktır

Geri