Sevgiliden şifresini istemek

Konu sahibi son olarak 4112 gün önce görüldü
Ben şifremi herkese veriyorum lan. :(

Neden güven eksikliği olsun ki. Sevgiline ait çoğu şeyi bilme isteğidir. Asıl şifre isteyip vermemek güvensizlik meselesi bence. Ve onun arkadaşları merak edilir sadece karşı cins değil tabii tüm arkadaşlarına bakılmak istenilir. Onunla iyi olan insanları bilmek isteriz bence.

Şifre isteniyosa verilecek aga. Kızda erkekte. Eğer verilmiyosa o şifre, o zaman bi şey saklanıyo demektir. Özelmiş. Ne özeli lan? Sevgilinden saklayacağın ne özelin olacak? ''Ay Ayşe, Kaan benim hakkımda böyle böyle demiş ahuahuahuahuha ama Alp duymasın sakın''
Eğer bi sevgili yapmışsanız, o b*ku yemişseniz, artık o benim hakkımda şöyle demiş, eski sevgilim benim hakkımda bi şey demiş mi? saplantılarından kurtulun bayanlar. Yok kurtulamam ben diyosanız o zaman sevgili yapmayın.

İste kölen olayım, istersen öldür beni, başkasını seversen bil ki yaşatmam seni asdasdad.

Kız: face şifreni ver hemen!
Erkek: Hee tamam bi saniye o zaman. (???)

O bi saniye nedir acaba?

Sevdiğiniz bir kişiye kalbinizin tüm kapılarını açarken bir şifre olayı bu kadar abartılı olmamalı bence :)

İstediği şifre olsun, veririm şifremi seve seve :p ama karşılıklı tabii ki.

İstemeden veren oldu ama merak edip cidden girmedim.

Ben vermem. Lafını ettirmem

images

Aman ne yapacaksınız şifreyi mifreyi ortak hesaplar kullanın olsun bitsin jişkljşghl

Gerek yok sevmiyorum boyle detaylari. Bana guvenmiyor irdeliyorsa ugrasamam oda ben oyleysem o ugrasmasin

Fifti fifti. :sırıt:

İstemem, gerekte yok.

konuyu açan arkadaş 3-4 sene önce benden istemişti , vermemiştim
bugün bu itirafını görmenin değeri ise paha biçilemez lan .d tesadüfe bak

nabıon kız burda

@Saba Rüzgarı

Arkadaşlar biz sizin 2 gün takıldığınız kişilere sevgili demiyoruz eğer onları kastediyorsanız.
Bu şifre mevzusu niye böyle salakça yorumlanmış? "Canını iste daha iyi" nedir ya, ne var sanki ahaksj

Geri