Sevgiliden şifresini istemek

Konu sahibi son olarak 4105 gün önce görüldü
Hem güven eksikliğidir hemde öz güven .

Yeni bir takıntının başlangıcıdır. Zibilyon kere sevgilinin Facebook sayfası şusu busu karıştırılır,edilir.

Hiç yapmadığım ve kendime de yapilmasina asla müsaade etmeyeceğim bir tuhaf hareketler

Güvensizlik kokuyordur ortam

Böyle bir şey neden yapılır anlamıyorum

acayip sinir olduğum haz etmediğim bir harekettir. Sevgili olunca tüm hayatına müdahale edebilirim düşüncesi de neyin nesi? sonuç olarak sosyal hayat var, başka özel konuşmalar var. Bunu illa aldatmaya bağlayacak kadar saplantılı olmak zaten baştan kendi kalene gol atmaktır , İspanya mantığı

Zamanında üstteki arkadaş gibi düşünüp şifre falan istememiştim sonuç olarak aldatılmıştım.

Kendi şifremi bile aklımda zor tutuyorum birde onunla mı uğraşacağım :) güvenmesem zaten neden sevgili olayım ...

Özgüven eksikliği ne alaka ? Dünyanın en güzel kızı da olsan bu aldatılmayacağın anlamına mı gelir?

Sadece kıskanıldığı için değil gerekli olduğu durumlar olduğu içinde istenilir

Hic öyle bisi yapmadım ama aldattı pis güvenmicen öyle herkese güvenilcek kişi var güvenilmicek kişi var ben yine herkese güveniyorum ama ben akıllanmam zaten :D

Ergenik olgu, sevgili şüphe uyandırdıysa başka tabii

Sevgiliden başka şey istemek var iken, şifresini istemek gibi bir salaklığı hiç yapmadım.

Ben babama bile şifre vermiyorken neyin kafasını yaşıyorsun sevgili demezmi insan:D

O sifre verileceek !
Saka saka sevmem böyle seyleri, gereksiz polemik.

Karşılığını şifre istemekle bitireceği için hiç girişilmez o eyleme kim temizlicek o kadar geçmişi şimdi..

Gerek yok böyle şeylere.
Kendini boşuna yıpratırsın kime yazmış ,kime bakmış ,kimle yazışmış vs vs vs. Yanlış yapacak adam tüm şifreleri varken de yapar. İlişkide çizgilerin olmasından yanayım

Not:Arabasının arka kısmında arabasının dış cephesinde bayan saçı gördüm evet ömrünü yediğim doğrudur :D
yazık benim sevgilime hayır yaptığı bir şeyde yok hani:kiki:

Şifremi isteyenin şifresini alirim ama yine vermem :icon_olmaz:

Geri