Sevgiliden şifresini istemek

Konu sahibi son olarak 4113 gün önce görüldü
@angie 8 kere konuya manitom olsa verirdim yazmış, ama son mesajında ağır kekoluk yazmış..
Kim lan angie hanımdan şifre istedi.. kim üzdü kadını çıksın ortaya.. şaplak delisi yaparım enci hanıma karışanı.

Şifresini veren insandan korkun zaten mutlaka yedekte başka hesapları vardır mdmdms

@angie 8 kere konuya manitom olsa verirdim yazmış, ama son mesajında ağır kekoluk yazmış..
Kim lan angie hanımdan şifre istedi.. kim üzdü kadını çıksın ortaya.. şaplak delisi yaparım enci hanıma karışanı.
Yok ya kimse istemedi jfjjfj istenirse korkum yok yine ama saçmalık işte hfnnf

Vermemek için 40 takla atıyorsa kaç bacım djjdhd

instagram kullanmıyordum açtırdı.
tiktok kullanmıyordum açtırdı.
şifreleri de verdim, ortaklaşa takılıyorduk.
sonunda gitti aldattı ama allahtan internetten biri değildi, şükür.

Birlikte uzun yola çıkınca telefonumun şifresini verdim. Her şey olabilir.
Ben mi?
Ne sorarım, ne de takip ederim.

Yazın flörtte değil ama bi çocuk işte oturuyorduk bişi oldu telefondan bişi gösterecekti ekran kitlendi aç istersen dedim lank diye şifresini söyledi
Çok hoşuma gitmişti ordan bi artı puan kazanmıştı

İstemem de vermem de
Ha diyelim ki kendi isteği ile verdi hesaplarına giriş yapıp bakacak kadar alçalmam ya mahremi sonuçta

ek olarak güvenmişim ki birlikte olmuşum güven bittiyse ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok zaten

Bilhassa istenmiyor ama öğreniliyor yani. Ben de biliyorum, o da biliyor. Zaten adamın hepsi aynı şifre, dümdüz bir insan:d benim de döndürdüğüm birkaç şifre var kfjf ay istese de verirdim zaten:d amaan ailem o benim, şifreyi mi mesele yapacağız

İstemek çocukça ama vermemek için 40 takla atıyorsa vardır kırdığı fındıklar…

Geri