Sevgiliden şifresini istemek

Konu sahibi son olarak 4112 gün önce görüldü
e-devlet şifremi verebilirim kontrol etsin benim gözümden kaçabiliyor bazen vergiler, cezalar, mahkemeler falan :D

Bi ust level olarak; ortak hesap kullanmak ajshsgsjs

Bir de güvenilir olduğunu kanıtlamak adına şifresini kendisi verdiği halde ceviz kıranlar var.
Hey yavrum yürek yemiş galiba dedirtir insana.

Yeter ki istesin,
Bi bok yiyecekse yedek hesaptan yine yer.
Şifre istemek vermek falan bunlar çok saçma.
Güvenmiyorsan hayatında işi ne?

Eskiden erkeğin cüzdanı kadının çantası karıştırılmaz derlerdi büyüklerimiz. Şimdi buna ek olarak sosyal medya hesapları da karıştırılmaz desek yeridir. Yapmayacağım ve bana karşı yapılmasını istemediğim durumdur. :)

Birbirini yeterince tanimadan bir birliktelige baslayan kisilerde daha yogunlukta gorulur. Karsidaki kisi, guveni durusuyla/kisiligiyle saglayamadiginda, sosyal medya hesaplarina goz atilarak bu sorunun cozulecegi yanilgisina kapilirlar malesef.

yaprak sarma değil bu
limon sıkıp durmayın

Bir bakıyorsun sen arkadasına nbr yazmışsın arkadaşının sevgilisi tam da o sırada
- Bu kim neden sana naber dedi
demiştir bile
Yazık yazık yazık ki ne yazık
Yahu aldatacak adam aldatır
Şifreyle buna engel koyamazsın
Güvenmiyorsan ki şifreyi istediğine göre öyle
Olmamışsınız siz
Hadi gidin başkasını bulun

Eşimin şifresini bilmem oda benim sifrelerimi bilmez. Gerek olduğunda telefonumu alabilir dolaşabilir yada ben.
Ben bir ilişkide güven olmadiktan sonra devam ettirmeyi doğru bulmuyorum.
Güven duymadigin adamin yaninda işin ne?​

O'na canimi omrumu adamisim yemisim sifresini.

Özgüven ve karşındakine karşı güven eksikliği içeren istek.. Ortada güven yok bir şey yok, siz niye birliktesiniz Allah aşkına, ayrılın ikiniz de rahat edin..

Istemem herkesin kendine ait bir özeli olmalı benimle herşeyi paylaşmak zorunluğu yoktur ,sevgiliyiz diye en mecra noktalarına varasıya kadar herseyini bilme hakkını bana vermez ..evlenene kadar serbesttir özgürlüğün tadını çıkarsın canımın içi :p

Ne gerek var öyle şeylere? Çok çocukça. Evleninceye kadar hayatını, düzenini devam ettirsin. Sonra zaten kendisi de istemeyecek sanalda zaman kaybetmeyi. Canımın içi ya. :p

cevap veriyom : istesem *******ki donunu alırım :ppp istemiyom ayyy uğraşamam adam bana aşık şeycim benden başkasını gözü görmüyooooo :pp mucuks

Geri