Sevgiliden şifresini istemek

Konu sahibi son olarak 4113 gün önce görüldü
Ben sevgili edinmişsem eğer başka ne özelim olacak ki ondan başka.

Basit ergen muhabbetleri..
Sifre ne ki sevdigimiz icin canimizi veririz :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten uzun süredir birlikte iseniz bir şeyler oturmussa "aşkım facebooka bu fotografi ekler misin benim şu an işim var" diyip telefonunu size uzatir çekinmez. Siz şifre sormayın yine de gerek yok.

Böyle vere vere bitiriyor insan degeri evet verilmesi gerekir ama verdikce o artik benim düsüncesine izin veriyorsunuz, insanin kendine özel birseyleri kalmali ki saygi olsun arada. Süphe durumlari varsa o ayri ama birgün en sevdiginizin bile size yabanci olacağini unutmayin.

huyum değildir.
herkesin kendi özeli prensibi var.

çabuk ver yoksa kafana sıkarım :)))) dermişim der miyım cık demem

Bana anne ve babalik yapacak birini istemiyorum ki ben.
Ne demek sifre istemek. Ne münasebet.

Gereksiz gördüğüm bir sey ama icime kotu bir sey doğup guvensizlik sezersem isterim onuda 1 defa isterim istedigim zamanda zaten bir seylerin koptugunun isaretidir.Vermiyorsa dusundugum sey dogrudur kendiside durumu tavriyla onaylar.Bu sadece sifre icin gecerli degil whatsapp durumu,facebook durumu icinde gecerli.Sevmiyorum surekli elinde telefon olup hayattan ilişkisini kesenleri.

amaçsız, anlamsız buluyorum.
yau bu benim çok kişisel bir bilgim, benim dışımda kimsenin bilmemesi gerekmiyor mu?
"yani bu çok sevdiğimiz ya da yabancı olmayan biri" başlığı altında değerlendirilecek bir şey değil.
kişisel bilgi adı üstünde kişisel değil midir?
tutup düşüncelerinizi yazdığınız günlüğü birilerine okutmak ister misiniz siz?
ben günlüğüme kimse, hiçkimse dokunmasın isterim.
şifre paylaşmakta bunun gibi.
saçma işte.

Asla istemeyecegim ve benden de istenmesine tahammül edemeyeceğim bi şey.

aşkitomdan sadece arabasının anahtarını istiyom :pppppp

Kıskançlık durumlarını ortadan kaldırmak için yapılır.

Geri