Sevgili yapan kişiler neden degişir ?

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
E bir konuşmamız, tavrımız illaki değişecek.. hayatımızda biri yokken ki rahatlık illaki olmayacak.. bir zahmet..
Ha her zaman oyleymis gibi ol derseniz ben o kadar sıkıya gelemem, rahat insanım ama işte sevince insanın içinden de gelmiyor o rahatlık.

sevgilisi olan kişiler mi demek istedslfjdşfjd şaka şaka. ben de değişirim hem de anında. umrumda olmaz

Segilisi olan birinden eski dostluğunu arkadaşlığını flörtzlüğünü beklelmek asıl yıkılıktır bence...

Hayatına birini almış ve çift olma yolunda bir birini tanıyıp tek olmaya çalışan iki kişinin başkaklarına mesafe koyması kadar doğal bir şey olamaz.

Ama o benim arkadaşım o benim kankam o benim kardeşim gibi olayları varsa o kişiden olmaz zaten, çok zorlamamak gerek diye düşünüyorum.

birAltmisBoyuOlanUyelerinOzguvenineHayranim.s

Yörüngesine girilince oluyor öyle şeyler...

çünkü birine endeksli yaşama tapma olayı devreye girer
çıkar şu at gözlüklerini etrafına bak dostlarına en yakın arkadaşlarına
tam bir fışkılıktır bu

Neye göre,kime göre konularından birisi.Açıkçası;insan sevdiği kişiye karşı uyum sağlamak ister ve bunun için çaba gösterir.Ancak ne kadar süredir sevgili oldukları,ne kadar ciddi oldukları da bunun içerisinde bulunan önemli bir etken tabii ki.Genellikle çoğu;ayrıldıktan sonra bu davranışının ne kadar büyük bir hata olduğunu anlar.Kimisi de sevdiği kişi için değişmekten huzurlu olur.Tuhaf durumlar yeğenim.

üzülürsün kaygılanırsın strese girersin
sevmek zahmetli iş vesselam

Kisiye gore olumlu yonde bir degisim size olumsuz gelebilir.
Bu biraz da sevgilisi olan birisiyle nasil iletisim kuracaginizi bilmenizide kapsar.
He ben sevgilim oldugu halde olumlu yonde "degisemedim" belki o ayri ama artik kari koca gibiyiz 5 sene olmus.

Sevgili yapinca neden degismesin ayrica. Sevgilisi kiskanctir bir sey yapamazsin. Ayrica forum gibi bir yerde gunah kavrami daha tatli ve cekicidir.
Iliski yurutmek zordur. Dis etkenler , agzi buzulemeyenler vs
Nacizane tavsiyem forumda sevgili olmayin.
Olursaniz da asla belli etmeyin.
Iddalarida yalanlayin , gece kulubu cikisi gazetecilere yakalanirsaniz asfkj

Sevgili yapmak...

Geçen bir sevgili yapmışım. Masraftan hiç kaçmadım, %100 el işçiliği... Sisal bitkisinden yaptım, hani şu dartların yapıldığı malezeme. Deforme olursa geri şişerek düzelme ihtimali var, aslında bir nevi şişme bebek gibi de düşünülebilir... Çok güzel yaptım ya harika oldu tam istediğim gibi biraz da soğuk güzel böyle, bakıyorsun ay diyorsun sinir şuna bak suratsız buzdolabı gibi diyorsun...

Ama işte çekiciliği burada.

Sevgili yapmak.

bn mesela pleskin dediği gibi sevgilim varken buralara bile pek uğramam. ilk sattığım siz oluyorsunuz sonra gerisi geliyor jşgjdhshs

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri