Sevgili yapan kişiler neden degişir ?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
selamı sabahı kesenlermi dersin
yengeye uyup şuna selam vermeciler mi dersin aşkoom onunla konuşmanı istemiioöörümmm üüüüü pühhhhhhhhh
iticilikte zirveyi oynuyorsunuz .s

yıkıklık mod on

Son düzenleme:
hanımcılık ve beycilik zor…
Bunu diyip ben de selamı sabahı kesermişim sevgili yapınca…
Çok seversem yaparım. Var bende o potansiyel. Şimdiden ay em sori

çünkü önce can sonra oooooo baby baby

Arkadaşlarıma karşı değişmem.
Sevgilime karşı değişiyorum.
Ne yazık ki.

Sevgilisi, hayatının odak noktası olmaya başlamışsa etrafındaki hiç kimseyi görmeyebilir ancak ilk kavga ya da ayrılık yaşandığında yine eski dostlar / arkadaşlar mutlaka aranmaya başlanacaktır.

saçma, olgun insanlar olarak biz bunu hiç yaşamadık. elbette keyifle yaşadığımız ilişkinin sorumluluğunu alarak, karşı cinse karşı mesafemizi ayarladık.

Vallahi öyle bir sevgilimiz olmadı. Ancak şu var bazı değerler vardır. Bendeki değerlere sevgilimin sahip çıkmasını istemişimdir. Ama ben şununla konuşmuyorum sende konuşma veya şunu yapma dememisizdir. Yanı kimse kusura bakmasın ama kimseyi sevgilim yada nişanlım istemiyor diye hayatımızdan çıkartmadık. Sadece karsimdaki insanın empati kuramaması yüzünden selami sabahı kesmisizdir. Onun dışında başka sebep asla ama asla yoktur.

Kişinin hayatına giren sevgili, hayatını birleştirmeyi düşündüğü kişiyse, ister istemez tüm hayat görüşü, alışkanlıkları, rutini, karşı cinsle ilişkileri yeniden düzenlenir.

Kiminin hayatından çıkarmak gibi köklü değişimleri vardır, kiminin mesafe koymak gibi.

Hanımınız, beyiniz istiyor diye değil aslında öyle olması gerektiği için de birilerini hayatınızdan çıkarmış olabiliyorsunuz.
Ek olarak, bekara karı/koca boşamak kolaydır.
Evlenmeyi planladığımız biri var hayatımda, şimdiden dibine kadar hanımköylüyüm.

Zevce adayım huzursuz oluyorsa, huzursuz olmasına sebep olan kişi de aman çok önemli biri değil dediğim biriyse hayatımdan çıkarmak için tereddüt etmem.

Fakat o kişi benim için değerli biriyse, ikisiyle de ilişkilerimi ayrı tutup, dengelemeye çalışırım.

Toparlamak gerekirse hayatından çıkarıldığınız kişi için önemli değilseniz adına yıkık, itici, vb.yakıştırmalar yapmanız olasıdır.

Yas ilerledikce zor gelisebilen bir olay ya.
Belirli bir yastan sonra karekter,sosyal statu,dostluklar oturmus oluyor ve insan istese de degisemez partner icin.
Zaten degismesini isteyen bir partnerle de birlikte olmak istemez.

Geri