Sevgili Yalnızlığım..

Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü
Merhaba yalnızlığım bugün uykum geldi öyle fazla şey bekleme benden yazamayacam :) Sanal dısında bişi olduguda yok zaten yine forumu anlatacam sana :) Bu aralar kız arkadaşlarım amma meşkul rahatsız etmim onları sohbet etsinler forumu bir keşfetsinler daha iyi bakalım :) Bugün özel üye oldum biliyor musun dostlum güzel bişey zaten mordum yinede ayın üyesi olmak çok güzel ah bide bunun sonunda şöylesi yapmak var kim yapacak şimdi öyle şeylerden kaçınıyorum ben :)

Bugün bide 2013 tarihine geçtik herkes 10 dan geriye saydı bense o saate fındık kııryordum :) saat geçmiş farkında bile varmadım :) Herkesin profile attığım güzel şey vardı sırf kendim yaptım için attım :) Çok karıştı sohbet zaten edemedim.. Zaten biliyorsun derslerimde var, bu aralar foruma ara verim dimi en az 1 saat duruyum yoksa kotu alacam derslerden ama forumsuzda edemem ki alıştım bağlandım işte :)

Bana bu aralar çocuksun diyenler varya aslında kendileri çocuk gidip tartışıyorlar bana bende güzel cevap veriyorum sonra şikayet ediyorlar beni hemde kim dostum dediğim bir aralar beni çok seven kardeşim.. O kadar kavga ettik onla bu sefer fazla gittim her halde şikayet etti beni etsin bakalım..

Bu arada kim demiş arkadaşım yok diye msnede güldüren 2 dostum var :) Seviliyorsunuz siz.. Biri gider biri gelir ya şuan o durum oldu yani :)

Aaa sayfa doldu güya benim uykum vardı dimi yalnızlıgım hadi ben yavastan gideyim artık İyi geceler.. Hergün konuşmamak için bahane bulan ve şuan uyuyan sanada tatlı rüyalar.. Bide küçük beyime buradan yazım ne oluyor ki bize nazar mı değidi sayfaları doldururduk şimdi zorla yazıyorsun bana off off sohbetinide özledim :(

Merhaba yalnızlığım nasılsın bakalım bugün bende tuhafım ne iyiyim ne kötü sakin insan moduna geçtim insanları izliyorum işte yalanlarını dolanlarını, saçma şeylere gülmelerini işte :)

Bugün yoktum ya yalnızlığım anlatıyım sana neler yaptımı annem sagolsun 5:30 da uyumuş insanı 10 da uyandırıyor git arabayla teyzenleri şurdan al diye söylene söylene uyandım onları beklerken msjlara cevap veriyim dedim msjı yazmışım ama göndermemişim msjı telefonumu elime aldım neden ban cevap yazmadı diye söyleniyordum ki şimdi baktım ben yollamaya unutmuşum e uyku halide :) Neyse işte kuzenimde vardı fatoşum çokda severim onu işte onlarla 5 tane agaç mandalina topladık bayağı vardık bir tane kolay agaça ben çıktım işte yengem kadar olamadım o kocaman ağaçlara çıktı :) Ben merdivensiz çıkamam ki öyle işte şimdi arabayla geri götürecektim aha arabanın lastiği inmiş ponpayla vurduk ama ne zormuş meger bu iş..

Öyle oturduk çay içiyoruz derken aha yine indi arabanın lastiği istepne vardı onu takalım dedik sökmek takmak ne zormuş meger, Ama yedek lastik olmadı bir türlü bu kabgoo arabasının orjinal lastiğini bulamamıtık buldumuzda olmamış off iyiki lastik patlamış yoksa birne ettirsem rezil oalcaktım :) Neyse öyle işte geçti bugün yalnızlığım.. Hadi belki dönerim ben sana görüşürüz :)

Merhaba dostum ben geldim çok tuhafım bugün makara gurubum dagılmış onu farkettim yoklar meydana :) Bu saate olacak değildiler doğrusu uyuyorlardır onlar. Bir arkadaşım var eskiden ne kadar iyiydik şimdi bana bol bol laf sokuyor tabi bende ona dilim susmaz benim biliyorsun bana laf diyilmez heryerde öyleyim.. işte üzüldüm işte canım diyen seni seviyorum diyen arkadaşım böyle yaptı bana ona göre ise ben suçluyum zaten.. Yinede küs değilim ona ben kimseye değilim ki..

Bugün birninde şaka yaparken kalbini kırdım galiba onuda çok seviyorum çok güzel sohbei var ama kızıdı bana felaket.. Birnide tam alışmışken çok özledim konuşamadık bugün.. Görüşürz yalnızlığım buralardayım ben seni yalnız bırakmam.​

Merhaba yalnızlığım :) bugün uykuluyum ne yaşadım unuttum aslında şu an ısıtıcya ısınıyorum ama ayaklarımı yaktı bu ısıtıcı mos mor oldu ayaklarım agrı yok ama görünüşü çok çirkin bakamıyorum..

Bugün çok iyiydim foruma yazmadıma bakma msnede konusuyoruz arkadaşlarla işte :) Bugün iyi güldüm hala daha gülüyorum yahu çok güldürdün beni teşekkür ederim sana :) :zuha: O kendini biliyor yazmım :)

Bide biri özür dilesende barışmam artık sen bilirsin :) hAdi iyi geceler yalnızlığım görüşmek üzere :D uyku sarhoşuyum zaten :)

Sevgili yalnızlığım bugün çok iyi bişey yaptım 7 aydır belkida daha fazladır yıkamadım arabamı yıkadım içini yani dısını her zaman yıkanıyor zaten.. Ama öldüm öldm fena dondum çok soguk vardı. İlk dısını yıkadım parlattım arabamı içini fena pisliydi 1 saate ancak bitiridm her zman artık yıkacam arabamı buda bana ders oldu zaten..

Ay bugün varya profilimi hep mavi yani üyeler ziyaret etmiş yani üyelerle sohbet etmişim demekki en çok :) Forumda daha bişi olmadıki yeni geldim sayılıır pcye oturmadan kaldırılıyorum 10 dk sonrada yine kalkacam zaten :) Yine yazarım ben sana bekle beni :)

Şey Kızacan biliyorum az kalsın sana yazmayı unutuyordum ben dostum :D çıkış msjımı bile yazmıştım oraya :D olsun ben sana yazayım bugun ki haberleri :) Bugün güya ders çalışacaktım 60 soru ancak çömüşümdür uzun soru gelince foruma yada msneye bakıyordum işte :) Yarın sınav var malum ve bende heyecan var sabahta erken kalkacam 1 aydır erken kalktım yok o yüzden erken nasıl kalkacam ben :S

Adamın birinede çok kızdım ben yok ben onu mutlu edemiyormuşum hiçe yaramazmışım boş insanmışım hayatında artık aramıyorda beni zaten.. Neyse erkek mileltini bir kez daha gördük hiç değişmiyorlar burunları havada..

Tam yine çıkacakken sınav sınav patron bana dediki avatrı begenmedim yeni avatar ediyin ona ben bari :) Doğru beğenmemekle haklılar patron nikine uykumuyor.. neyse çok yazmım ben sana görüşmek üzere sınavda bana başarıllar dile olurmu iyi geçsin sınavım..

Merhaba canım nasılsın sen ben iyiydim de şöyle arkadaş çevreme bir bakıyorumda ne çok uzaklaştılar benden şimdi yine diyecen sorun sende yok be neden bende olacakmılş ilk tanıdığımda arkadaşları yoktu onların o yüzden öyleler.. Zaman başkalarıyla konuşmaktan sıra bana gelmiyor.. Hani Milli piyangoyu tutturan görgüsüzler varya onun gibi oldular.. Neyse üzülmüyorum ki sadece seyrediyorum uzaktan tebessüm ediyorum..

Neyse gel gelelim sınava offf çok kötü geçti tamam tembel diyebilriisn bana tembelim çünkü çalışmadım :D Bide Kolaydı sınav.. Ha yarında var sınavım ama soru çözmek canım hiç istemiyor bakarım biraz tamam tamam tamam bakacam biraz kızma sen..:) Şey dur bugünün yağmurunu anlatıyım ben sana off ne yagmur yagdı sınavdan çıkışta arabayla otobandan gidemiyorum su beni kendine çekiyor bende arkamı kontrol ede ede yolun ortasından gittim yoksa hızlı gidemem kıyıdan gidince 50 gidiyordum ne yapayım :) Bugünün yagmurunu hiç unutmayacam aha yazdımda buraya artık unutulmaz :)

Bugün bide photosop yapmayı denedim zor yahu Türkçesi yok bunun ama içerisinde herşey var öğrenirm googlem sayesinde insanlara kalmadık :) Görüşürüz dostum

Merhaba yalnızlığım..
Bugünde sınav olduk işte kolay sorulardı aslında ben çalışmayınca normal bekliyorum işte olsun finaller var dimi onlara çalısırz :) hImm sende ban güvenmiyorsun dimi ders konusunda bende güvenmiyorum ders çalışmayı sevmem ben :) Kuzenimin evine çalısırım dedim 2 de sınav var diye yok orada beni uyku bastı uyudum biraz işte..

Neyse sana bir iyi haber photosopta kendi mi geliştiriyorum kendi başıma ah ingilizcem iyi olsa daha iyidi de neyse olsun.. Bugün serkan biraz yardım etti bana hakkını yemeyeyim şimdi :D Bişi daha öğretti banada o ancak resmi çirkinleştirdi işte :) Neyse bende bu azimle öğrenirim ben :) Hadi sana iyi geceler bakalım :)

Sevgili perinin günlügü,
Bu gecenin basinda perinin basinin etini yedim.
Sagolsun demedigini birakmadi (saka :p)
İste hakkini helal etsin diye yazdimdi bunu.
Yazi nasil bitirilir bilmiyom
Ende

Merhaba günlüğüm geldim sana ben :) msnedekileri biraz bekletim bende hep onlarmı bekletecek dimi :D İşte yarın işim başlıyor öncelikle onun haberini vereyim sana artık erken uyuyacam uykusuz kalacam öyle işte ama özledim işimi 33 gündür evdeyim ne çok tembellik ettim ben ya :)
Neyse Bugün neler ettim diyeyim sana şu photopa taktım kafayı 5 6 saat onla uğraşmışımdır azıcık foruma baktım aslınd açok ilgilenmem lazımdı ama forumdan sebepte dizi izleyemiştim onlarıda izlim ben en güzeli sonra forumuma dönecem :) Bide ogünün önerdiği filimler var onlarıda izlemem lazım hergün bir filim öneriyor bana 7 tane var işte :D Şimdi msnede gazel serkan ogünleyiz 3 sevdiğim arkadaşım sohbet doyumsuz ama uyumam lazım işte :) Görüşürz günlüğüm kendine iyi bak :)

Gel yalnızlığım senle muhabebet edelim biraz en iyi arkadaşlarımdan birisin zaten pek yoktur öyle arkadaşım benim 2 güne unutandan arkadaş olunur mu hiç? Bugün canım sıkkın birazcık geçer ne diyeyim neden insanlar birden değişiyor bilmiyorum ki ben bunu? ya sevgili etmiştir yada senden daha iyilerini bulmuştur Perii hanım bu kadar basit yani.. Evet haklısın başka ne olabilir ki zaten.. Unuturuz zamanla dost bildiklerimi zaten bugün msj atmadım ona oda bişeydir dimi unutuyorum sayılır.. Sinirliyim yine ağlamak isiyorum ama aglamayacam rahatlamak istemiyorum..

Neyse ben sana bugün işte ne olduğunu anlatayım sabah gittik arabaya antifirz ve yağını tamamladılar çıktık gidene kadar hareret 87 çıktı halla halla kış günü çıkarmı dedik aradık onları baktılar kontrol ediyorken araba yolda kaldı ne ilerliyor ne geri gidiyor mecbur çekici çagırdılar.. Yani yapılmış tamam dedikleri araba bozuldu sonra siz arabayı bozdunuz diyolar :) Öyle yani arabada bizde yatmaya devam :)neyse ben biraz konu ekleyip filim izleyecğim Hadi görüşürz yalnızlığım..

Merhaba günlüğüm :) özledin mi beni 2 gün yazmadım sana aslında bişey olmadı ki yazayım bildiğin günler işte.. Ama kar yagdı bugün her taraf beyaz ama çok yagsaydı ya kayardık işte geçensene gibi ne güzeldi yine kayarız umarım :)
Bugün ve dün pcmede bana photosop gösteren biri vardı öğretti bişeyler bana işte ama hep unutuyorum neyse yarın erken başlarım güzel şeyler çıkarırım artık :) Ne o çabuk gitmeyemi kalkıyorsun sen diyorsun bana dimi evet malasef söz verdim o çocuğa tutturdu erken uyuyacam diye neyse sözümde durum ben 3:36 da yatıcam :) Neyse günlüğüm görüşürüz :) İyi bak foruma sen tamam mı :) By by..

Merhaba günlüğüm ya bir filim var çok sıkıcı bana geliyor bir türlü bitiremedim 3. partı kaldı yani kısaca 47 dakikası daha kaldı sonunu biliyorum diyemi sıkılıyorum anlamıyorum ki :) az kaldı artık yarın diğer 47 dksını bitiririm :) İnşalalh de sende :D Ya forum bu aralar ne çok durgun böyle konulara bile yorum yapan yok hepside yorum yapıcak yok hepside yorum yapılacak :) Ben sessizim diye herkes mi sessizleşti :) Ama benimde işim varda photosopum var dizilerim var filimlerim msne var o yüzden foruma bakamıyorum..

Neyse bugün halamlarda geldi bize halalarımı severim ben çok tatlı güzel halalarım var benim.. Maşallah.. Neyse bakalım ben biraz konu eklim bence hazır kimsecikler yokken.. Görüşürz günlüğüm iyi bak kenndine..​

Merhaba yalnızlığım filmim çok donuyor bir izleyemedim filmi dolarken sana yazıyım dedim. Bugün fena duygusalım keşke umursamaz biri olsam bende diğer insanlar gibi. Bende dost satsam keşke bende arkalarından kuyu kazsam güvenmsem başklarına değişsem bazılarını yok yapamıyorum .. Sulu gözlüyüm yine sinirlerim bozuldu durup duruken benim yine ya.. Dostum çok konustuma bakma hiç biri yanımda değil benim aslında gülce ve berfin var uzun süredir arkadaşlarım onlar her zamanda konusuyorum ama beni takip ettikleride yok.. Mükemmel iki insan bide serkan var erkek dost olarak bir o kaldı beni hhergündüğünde nasılsın demeyi unutmaz öyle biri oda ama daha yeni umarım diğrleir gibi oda bırakmaz beni.. Karşı cinsden dost olmaz derler ya aslında öyle ama kzılarda aynı ki bir erkek bulunca erkele konuşmayı daha çok severler, erkelerde aynı sadece sevdikleri insanı bulunca onunla konuşur.. Hep öyle hayatım benim.. Kime dostum canım dediysem kayboldu.. Offf güvenmekten yeni bir dost bulmaktan bıktım artık.. Ben işimi özledim artık çalışmak istiyorum burada kırılmaktan bıktım bıktım.. Neyse yalnızlığım filmim doldu filme bakayım ben.. Berfin ve gülce beni siz yalnız bırakmayın.. Serkansende :(

İyi geceler ve iyi olduğumu bildirmek için geldim sana bu sefer :) İyiyim merak etme alışmışım dostların sevgili gibi bırakmalarına ben :) Neyse yakında kardeşim gelecek samsundan evli oaln kardeşim ve kuzenim toplanacağız bir evde oh be ne güzel olacak ama reel hayatımda olur böylece benim :) Filim bol bol izleyecem yarın bakalım ne izliyecem işte :) Ah bide erken kalkabilsem soguk diye kalkamıyorum Neyse ben gidyorum dostum sana iyi geceler :)

Merhaba yalnızlığımmm... Çok sıkıcı bir hayatım var benim evin içinde sadece bilgisayarımla uğraşmak işim.. Sıkıldım bunalıma girdim artık sohbet etmekten sıkılmıyorum ama ne bilim onlara ne anlatabilirim ki sıkılıyorlar benden o yüzden tek tek.. Hani ağaç nasıl yaprarağından gider ya öyle bırakıyorlar beni.. üzgünüm yüzüm asık şuan.. Ama ferkettimde ben nasıl oldu birinden hoşlanmıyorum artık.. Çevremde o kadar erkek var biriyle sevgili olayım düşüncesi yok bende.. Bu güzel bişey sevgili olmamki üzecek yıpratacak beni.. Daha dostum dediğim kişiler dayanamıyor üzüyor hep beni.. Şuan ogün çok üzüyor beni.. Çok seviyorum onu arkadaş olarak ama o beni umursamaz oldu Dünde ona üzülmüştüm işte o ağlattı beni bana yazmadığı için.. Neyse onu unuturumda diğerleri gibi yapmasaydı keşke hergün ne yapıyorsun diyen adam yok oldu.. Yinede onu seviyorum..

Ben sana başka şey anlatacaktımda unuttum neyse hala buradayım yazarım sana dostum :)İşimide çok özledim..

Ve bizimde arkadaşlığımız bitti işte şişman gibisin dedim halbuki balık etlisin diyecem yerine neden alındıkı bu sözüme o.. Anlamadım bol bolda hakaret yedim işte sonucta sevdiğim biri üzdü beni artık hiç bir zaman aramız iyi olmaz.. Kıskandığımıda biliyordu, kıskancım demiştim ona.. Şimdi bana ne yapıyorsun diyen olmayacak beni güldürecek biri olmayacak, hayatını anlatacak olmayacak filimlerin sonunu anlatan olmayacak.. Şimdi uyumak istiyorum ama yok uykum yatağıma gidip ağlayacam işte.. Şimdi diyorsundur bana yalnızlığım o senin sevgilin mi neden aglıyorsun onun için deger mi.. Ama insan dostu içinde ağlar işte.. Bir kerede farklı olupta terketmeseler :(.. Dostum bak tek dersimi anlatacam sen kaldın yazarak anlatıyorum sana işte derdimi.. ağlamaktanda yoruldum yıprandım ben .. ayrıca güzel değilim zaten o yüzden sana göstermedim kendimi..​

Merhaba dostumm.. Ben iyiyim sormadan cevaplıyayım sana hemde çok güzel oh be mutlu uyuyabileceğim sonunda :) Kardeşim geldi samsundan 15 gün kalacakmış rburada sonra bütünlemesini verecek sonrada istanbula tatile.. 1 ay tatil onlara, aslında ışıktan rahatsız oluyor o yuzden erken yatım ben bencede.. Forumda santiago var hamsi yapmayı yeni öğtrendi bir dahaki yaptığında öğretirim ben ona :) Gece kalan pek yok artık bu arada inşalalah maaşım yatmıstır :) Neyse fazla szu uzatmıyım ben fena uykum geldi :D İyi geceler dostum sana :) Aamın birinin sohbetinide çok özlemişim ..

Ya dün sana berfin beni ne çok güldürdü yazamadım :D Bu kız her zaman güldürebiliyor beni :) İyiki var dediklerimden :) Neye üzüleceğimi nasıl moralimi iyileştireceğini bilir bu kız.. Birde dün gece barıştım arkadaşımla küs değilmişiz ki zaten sadece benle pek ilgilenmiyor o kadarcık yani suç bendedir bıktırdım adamı :)

Neyse gel gelelim bugüne ay bugün maaşım yattı ama tam 3. atmde aldım paramı.. 1.si bozuktu ayar lazımdı 2. sinde yeteri kadar paar yokmuş. 3. dede sırada tanıdıklar vardı :) Şansa bak.. Neyse şimdi arabanın vergi parasını ödedim 125 lira filan düştü sevindim düşmesine parada bana kaldı:p ama yetmiyor yahu.. Neyse sonra evli kardeşime gittik orada oturuduk birşeyler yedik sohbet ettik küçük yiğenimle oynadık ah bide peşimizden ağlaması yokmu o çok kötü bişey.. Annesi vermedi işte birgün bize kalsa sanki birşey olurdu :) Neyse gelecek 2 gün sonra oynarız onunla :) İşste bugünüm böyle geçti birazda forumda sohbet ettik felan bak kaç oldu saat :p Hadi iyi geceler sana :D

Devir hakkaten çok değişmiş eskiden günlük kalemle yazılır özel olur kimseye gösterilmez gece yaptığın altında bırakılırdi artık klavyele yazılıp dünyaya gösterilir olmuş veya gösteriş olmuş

Geri