aklima bambaska bir olay geldi basligi okuyunca. benim bir arkadasim var, ya simdi yazmak istiyorum, ama yazmasam daha iyi aslinda :d az cok durumu anlatayim genel olarak.. simdi bir sey ogrendi ve yuzlesmek istedi sevgilisiyle. sevgilisi tabi sonuna kadar inkar ediyor. ama arkadasim o kadar iyi bir arastirmaci ki, a'dan z'ye kadar cocugun ne yapmis oldugunu, kimlerin isin icinde oldugunu, muhattap olunan kisileri bulmasi ve onlara ulasmasi.. hatta sevgilisinin cok yakin bir arkadasi var, o da isin icindeydi, onun sevgilisine ulasip her seyi anlatmasi, buyuk bir mahalle kavgasina donusmesi, inkar ustune inkar etmeleri, ailelerin de isin icine girmesi. ya ne olaydi. aklima geldikce guluyorum, cunku arkadasim muhtesemdi bu olayda. gozlerimden yas geliyordu gulmekten, butun konusmalara sahit olmustuk. tek bir kiz, karsisinda onlarca insan ve bas edemediler :d
artik ogrendiklerine kizmiyordu, inkar ettiklerine kiziyordu ve inadi inatti. savas modusu acti ve saldirdi. kazandi. bu arkadasim basak burcu dominant bu arada :d