Sevgili, flört ile buluşmaya giderken telefonda ki yazışmaları ve videoları silmek.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Yalniz ne cakallar varmis forumda :p
Neyi ne yapacaklarini bile anlatiyorlar, guvenecek insan kalmamis arkadas :p

insanın flörtü olmayınca
video silesi bile gelmiyor

Karma bana da gönder güzel videolar varsa.

bence kimseye video göndermeyin

En iyisi şarjım bitmiş ya, deyip telefonu kapatmak.
Silmeye kıyamam ben galeri çöplüğümü.
Şimdi tekrar okudum da başlığı yazışma falan diyor. Yazışma açıklanır da video nedir ya ne pis şeyler bir konular

gonderilen vidyolari da kabul etmeyin

Kızların hepsini erkek adıyla kayıt ediyorum. Mesela @Aze hanımı Abuzer diye kayıt ettim.
Yıllardır sevgilim yok, aniden gelen bir mesaj ile kaybetmek istemem..

telefonu neresine sokuyorsunuz
tövbe tövbe

Buluşma sırasında bütün tehlikeli uygulamaları siliyorum. Telefonun hızı arttı ne güzel :)
- yok canım ne Skype kullanması, ben sosyal medya bile kullanmam.

Biride çıkıp dememiş ki benim telefonumdan ona ne?
Durup dururken telefonuma bakar diye düşünüyorsanız yaşadığınız ilişki değildir tutsaklıktır.
Kendi alanınıza saygı duyan insanları seçin.

2.telefonumu kullanırım yanına giderken bizde telefon çok babuş kıpsss

Ay bi sinir geldi yine bilin bakalım neden djjd

Arkadaşlar kesinlikle telefonu ortalıkta bırakmayın.. kadınlar aşırı meraklı bilginiz olsun. Telefonun yeni şifresini çok zor yaptım, beş milyon kombinasyon yapsa bulamaz.
Güven sağlamak istiyorum diyorsanız, telefonu cillop gibi yapıp masaya şifresiz bırakın..

Onun telefonunu karistirmak,onur seviyemin altinda olurdu.
Net.

aklima bambaska bir olay geldi basligi okuyunca. benim bir arkadasim var, ya simdi yazmak istiyorum, ama yazmasam daha iyi aslinda :d az cok durumu anlatayim genel olarak.. simdi bir sey ogrendi ve yuzlesmek istedi sevgilisiyle. sevgilisi tabi sonuna kadar inkar ediyor. ama arkadasim o kadar iyi bir arastirmaci ki, a'dan z'ye kadar cocugun ne yapmis oldugunu, kimlerin isin icinde oldugunu, muhattap olunan kisileri bulmasi ve onlara ulasmasi.. hatta sevgilisinin cok yakin bir arkadasi var, o da isin icindeydi, onun sevgilisine ulasip her seyi anlatmasi, buyuk bir mahalle kavgasina donusmesi, inkar ustune inkar etmeleri, ailelerin de isin icine girmesi. ya ne olaydi. aklima geldikce guluyorum, cunku arkadasim muhtesemdi bu olayda. gozlerimden yas geliyordu gulmekten, butun konusmalara sahit olmustuk. tek bir kiz, karsisinda onlarca insan ve bas edemediler :d

artik ogrendiklerine kizmiyordu, inkar ettiklerine kiziyordu ve inadi inatti. savas modusu acti ve saldirdi. kazandi. bu arkadasim basak burcu dominant bu arada :d

Geri