Sevgili buluşmasına yanında biriyle gelen insan

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bence öyle insanları sevin... öyle insanlar hayır diyemedikleri için birileriyle gelirler..

Karşı tarafın özgüveni, morali ne olacak? Daha başından gerginlik sebebi.

Kadınlar genellikle ilişkilerini samimi arkadaşlarına onaylatmak istiyor, ilginç bir şey ama arkadaşlarının düşüncelerini çok önemsiyorlar.. tabii bu genelleme, herkes için geçerli değil.
Kişi lavaboya kalkınca onay verilir, geldiğinde onaya göre sohbet ve zaman geçirme süresi belirlenir.. okey alındığı zaman sohbete devam, olumsuz olunca gitmemiz lazım telefon geldi..

bizim kızlardan biri, bir buluşmasına beni de götürdü. otuz yaşında kadınsın da diyemedim. çok ısrar etti, reddedemedim. bir süre sonra kalktım, aslında kalkmamı da istemiyordu ama o dönem bazı haftalar hafta sonları kurumda nöbete kalıyordum, iş çıktı ve doğal olarak buluşmadan ayrılabildim.
kendimi çok salak hissetmiştim, birbiri için gelen çiftin gözünden bakamam çünkü hiçbir buluşmamda üçüncü kişi istemedim ama üçüncü kişinin gözünden bakabilirim, tam olarak şöyle hissediyorsunuz:

Screenshot_20220411-215122_Instagram.jpg

kuzeniyle gelmişti .s.s
ulan o gün anlamalıydım tüm hayatımın içine edeceğini.. :honk:

10 sene önce vardı bu. Artık yok gördüğüm kadarıyla.

ya hakkaten erkeğin kuzeniyle gelmesi nedir yaa ilk buluşmaya hgdgfk
yine sadece benim yaşayabileceğim bir olaymış, yarım saattir kafamda o günü oynatıp duruyorum .s.s

genelde bunlar
şu kadarken oluyor
büyünce olmaz

Geri