Sevgili buluşmasına yanında biriyle gelen insan

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
En sevmediğim işler, tamam bazı hatunlar evden tek başına çıkmadığı için küçük kardeşi, kuzeni, komşusu ile geliyor ama ilk buluşmalar da sıkıntı..

İlk buluşmaya yanında birisi ile gelmesi için liseli falan olması ya da karşı tarafa hiç güven duymaması gerekmektedir ancak birkaç buluşma sonrası, görüş almak için güvendikleri kişilerle tanıştıran insanlar olabiliyor elbette.

E napsın korkuyordur

artik oyle bisi yok ya :p kuzislerim anlatirdilar o sekilde bulusmaya gittiklerini veya kizin kardesiyle beraber geldigini. tabi o zamanlar yas 14-19 gibi

bazen iyi oluyor.
bi keresinde ekşi sözlükte flört ettiğim kız, arkadaşıyla gelmişti. onu daha çok sevdim =)
sevdim derken sohbeti daha iyiydi o ilk buluşma gerginliğini aldı. sonrasında da bizi yalnız bıraktı. artık daha rahattık.
ikimizin de işini kolaylaştırdı.

olduydu
onlar sonra diğer masaya geçti
biz de oturduk ne yapalım

Ergenlik döneminde yanında getirdiği arkadaşının MSN adresini istedim benim kız tuvalete gidince.. o günden sonra iflah olmadım zaten ahahah.
Eskiden Adana da sanaldan tanışıp kafe ortamında buluşmak meşhurdu vay anam vay.
Çakmak Plaza meşhur buluşma yeriydi.

ya yanında gelenden etkilenirsek? çok riskli ilk buluşma için. he sonradan ilişki oturur, getirsin tanıştırsın arkadaşlarıyla, halasıyla, dayısıyla...
çift olan arkadaşlarının yanında üçüncü kişi olmak nedir bilen insanız biz.-bundan konu olur- yapmayın.

Ben @PapatyA ile giderim, elimi tutması lazım sonuçta ona kuma gelecek ama dimi, getirmezsem olmaz.

Hayir yanindakine de yazik tek basina takiliyo sonra

Geri