Sevgili adaylarına mülakatta sorulacak 3 soru

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Masal bu ya diyelim ki pek çok sevgili adayınız var ve bir mülakat sonrası kendinize sevgili seçmeniz gerekicek. Mülakatta soracağınız 3 soru ne olurdu ?

1. yaşamın amacı nedir?
  2. kitap okur musun ?
  3. hayatta en çok gerçekleştirmek istediğin 2 hayalin nedir?

Merhaba,

Bunları söylediğim kadın(lar) belki beni dövebilir, belki de hala yalnız kalmamı buna bağlayabilirim.

1 - Düşünebiliyor musun?
2- Tiyatro, sinema, edebiyat ile aran nasıl?
3- Ben, kendime kalan zamanı engelli arkadaşlarıma, hayvanlarla, doğa ve sanatsal etkinlikler ile değerlendiriyorum. "-Bana zaman ayırmıyorsun?" demek yerine bu etkinlikler de benim yanımda olur musun?

1. Kendini ifade etmeyi, özellikle olumsuz duygular hissettiğinde kendini ifade etmeyi biliyor musun?
2. Öz farkındalık sahibi misin?
3. Ayda ortalama kaç kitap okuyorsun?

- Kendini ifade edebiliyor musun? (@Dem'in sorduğu gibi favori sorum bu.)
- Sorumluluk sahibi misin?
- Yeri geldiğinde değişime yeri geldiği zamanda uyum sağlamaya var mısın?

• Beğen
Tepkiler: Dem
Kac Kilosun ?

Yazın Koşarken Terliyormusun?

Sıcakta Vücudun Sarımsak Gibi Kokarsa

İşte Hayatımdakı Favori ``KADIN`` odur :p

Allah aşkına böyle soru sorduğumuz için sevgilimiz yoktur belki. ��Spontane gelişmesi ve birbirini süreç içindeki hal ve hareketlerinden yola çıkarak tanımak en doğrusu. Hayal bu ya oldu ki biri ile buluştum, muhtemelen her şeyi batırırdım o da gerçek. ����

Son düzenleme:
1,5tl farkla siparişinizi büyük boya çevirmek istermisiniz?
Arkadaşlar bunlar nasıl sorular allah aşkına. İnsanların bir çevresi ve statüleri mutlaka vardır siz nasılsanız çevrenizdeki kişilerde sizin gibidir zaten genellikle. Onuda bir zahmet soru sormadan gözlemleyin insanları oyun hamuru gibi şekillendirmekten vazgeçin!

bence sormak lazım :) iş görüşmelerinde de saçma sapan pek çok soru soruluyor sonuçta :d ilişkilerde artık bir çeşit şirket birleşmeleri gibi olmaya başladı koşullar yerine getirilmezse kimse kimseye tahammül etmiyor :)

Bir kelebek her şeyi değiştirebilir öyle değil mi? Boşuna kelebek etkisi diye bir şey var dememişler. [emoji1652]

kesinlikle öyle ama bir de mavi kelebekse konu bambaşka oluyor. beni tanıyan arkadaşlarım bilir mavi kelebek aşkımı hatta bir arkadaşım benim için mavi kelebek yağlı boya tablo bile yaptı :)

Aynı sevgiye sahip olduğum birini görmek çok güzel Dem Mavinin asaleti kelebeğin zerafeti bizimde hayatımıza dokunur umarım.

• Beğen
Tepkiler: Dem
kızlar gelin sorun
adaylar cevaplasın

Beğenmedim soru sevmiyorum ben

Babanın daireleri arsaları var mı
kaç kardeşsiniz
sana ne kadar düşüyor

Koltukaltı temizse sorun yok.

masal değil gerçek
pek çok sevgili adayım var

Geri