ne
Elmas Üye
Hayır sen çok masumsun birini tanıyorum da offf diyorum neyseki zeki bir kadın olduğum için alt ettim SjsjssjDoğru onlar benim gibi olamazlar zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır sen çok masumsun birini tanıyorum da offf diyorum neyseki zeki bir kadın olduğum için alt ettim SjsjssjDoğru onlar benim gibi olamazlar zaten
Her şeye sokmalıyız. Devir kötü Zeyna. Seda Sayan gibi tc alıp gbt’sine bakmadan değil sevgili arkadaşlık bile edemeyiz…Mülakata mı sokuyonuz....
Ahahhaha şey ben 2018 den beri dönüp dolaşıp aynı herifle olduğum için gerek duymuyorum sanırım jfkdjsjskHer şeye sokmalıyız. Devir kötü Zeyna. Seda Sayan gibi tc alıp gbt’sine bakmadan değil sevgili arkadaşlık bile edemeyiz…
Doğulu mu, kürt mü? sorusunu unutmuşsun… hfjfjfj- Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet ne demek?
-Devlet ayrı hükümet ayrı mıdır?
- Avrasyı kanat mı Natocu kanat mı?
%100 kişilik analizine dönük sorulardır, boşluk bırakmaz.