Sözlük Sevemedigin Üyenin Actigi Konuya Yorum Yapmamak.

Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
konularima yazma desede yazarim adam kufur etme banlıcam diyor.
"elim de degil aga banla hakkın" diyorum.

vizyonunu sevmedigim uye sktrfoktan bir konu acmissa da "sil kanka" yazarim.

yıllar önce flörtleştiğim bir kız "biz seninle ne sevgili ne de arkadaşız, arası gibiyiz, biz arası olalım" demişti, öyle bir şey mi
Yani canım isteyince birlikte olalım sonra başka islerimize bakalım sonra seni yine canım cekerse yine falan filannnn...
Kanki sen nerden buluyosun bunlari nxndjdjd

Geçenlerde bir konu açmıştım.Gerci hergun konu aciyoruzda o actigim konuya ek olarak belirteceğim
Forumda iki uye pek muhabbet etmedim diğeriyle ancak öteki arkadaşı cidden sever sayardım. Gerçekten şu forumda değer verdiğim insanlar arasında belki ilk 5 arasına koyduğum kişiler arasındaydı.
Zamanla obur arkadaş bir post altında laf soktu gerçi kimden torpilliyse tek yaptığı şey o:)
Sonrasına durumu öteki arkadaşa anlattım o arkadaşda selami sabahı kesti :D
Konumuza gelelim o arkadaşlardan bir tanesi konuya yorum yapıp beğeni yapınca bildirimlerden diğer arkadaşda beğeni yapmış gerçi o yorum yapmamış dedim.ya tek yaptığı başkasının aklı ile geçinip en iyi yaptığı şey laf sokmak.
Konuya yorum yapmış beğeni vermiş okumuş okumamış umrumda değil. Çünkü yorum yada beğeni olsun diye paylaşım yapmıyorum.

Sad story.

harbi buna takilan varmi ya

yapın yorum neolacak sanki

Çok kişisel bir konu değilse öyle dertlerim, komplekslerim yok…

Ilgimi çeken konularına yorum yaparım, eğer beğenilecek türden bir gönderiyse, gönderisini de beğenirim. O tür şeylere dikkat ederek kendimi yoramam, zaten sevmiyorsam kendimi yormaya değecek biri de değildir nihayetinde.

sanki sevdiğimizden yazıyoruz
hayret bişeysiniz

Görmezsin olur biter,salaktan yere bir insana kurulmanın hiçbir manası yok.

Sevemedim tuhaf niklim seni forumda.
Hep kaçardım yeni mesajlardan
sen konu açınca.

Kanki gibi ikimiz bir ekip olalım;
hep alıntıla beni
oyunlarda alttaki olunca.

200.gif

Son düzenleme:
konuya bakıyorum üyeye değil.
hiç sevmediğim kişinin mesajlarını beğenince etkileşime girdiğim de oldu, alıntılayıp cevap verdiğim de...
insanız.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Onun kara kaşına gözüne yorum yapmıyoruz ki konuya yapıyoruz...

Geri