Sözlük Sevemedigin Üyenin Actigi Konuya Yorum Yapmamak.

Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bu konuda en cok ben sikayetciyim gunde onlarca konu acarim okadar yorum yaparlar bir tepki vermezler.
Daha konu monu yok oglum size :)

Çok güzel bir örnek verirdim de neyse şimdi ortalık karışmasın. Ben her zaman barıştan yanayım ama insanlar egoları yüzünden burnunu ucunu göremiyor maalesef.
Kekolayzır değil ego olarak görüyorum bunu.
Ve konu açan kem göz değer konumdan çıkın yazarsa cahilliğin Daniskasını yapmış olur.
Çoluk çocuk tripleri ile uğraşmaz insanlar.

niye kekolayzır bir durum olsun, niye ego olarak adlandırılsın..... gayet normal, olması gereken bir durum...... gerçek yaşamınızda sevmediğiniz insanların muhabbetlerine giriyor musunuz...... yoooo.....
Giriyoruz,cünki ileri görsülülük bunu gerektirir.
Üstelik forum/Real kiyaslamasi kisir bir eylem.
Fikirlerin elestirilmesine karsiysak,fikir üretilmemeli.
Dünya sana karsiysa,sen dünyayi kucaklamalisin.
Pax Romana
Sevmeyebiliriz ama gelisim icin,kisinin söylediklerine binaen,bir düsünceyi cok görmemek lazim.

El yükseltiyorum.

Sevemedigi üyenin açtığı konuya yorum yapmadığı gibi, yorum yada beğeni yapanları azarlayanlar var.

Bu arada Süreyyayı sevmem. O da beni sevmez :D
Hic yaptin mi böyle bir sey?
Azarladin mi?Azarlanmaktan korktun mu?

Climax seni neden sevmeyeyim?
Sen manipule edebilecegin insanlari bagrina basiyorsun.Sanirim mesleginin getirdigi bir davranis.Bilemeyecegim.Belki de yaniliyorum.
O tohmeti üzerinden atsan,cok iyi anlasirdik.
Kismet.

Konuya yorum yapasım geldi de
Çok dert edesim de gelmedi
Smbfksdj

Gideyim de
sevdiklerimle vakit geçireyim ben şimdi sdjk

Kekolayzırım.......
beğeni de vermem........
Yorumlara kalıbımı da basmam ama beğeni de atmam
evet;
Vizyonsuzum......

var öyle üç beş kişi görmüştüm

süreyya pizza değilim herkesi mutlu edemem...... bence sen de etme.....
Milletin mutlulugundan bize ne ya
Ben objektif olalim diyorum, sen uyusturucu kullanmiyorum ama bu kullanmayacagim anlamina gelmez diyorsun.s.s

Hazzetmediğini belli etme taraftarı değilim, özellikle iş dünyasında.
Insan olarak her memeli gibi bizim de biyolojik çemberde bi tutunma tarzımız var. Iki erkek kedinin mart dolayları hakimiyet psikolojisinden ötürü birbirlerini görünce tüylerini kabartması, kulaklarını kısması gibi.Baslikta uygulama olarak da "sen kimsin ki,sen yoksun ki,sen bi hiçsin " şeklinde sirayet ediyor.
Profesyonelce değil; şu anki insan sosyolojisi açık kartları,hemen kesip atmayı pek kaldırmıyor...

insanı gerçek hayatta iyi tanıdığını sandığı kişiler bile büyük yanıltabildiği için sosyal medyada gördüğüm hiç kimseye antipati duymam ya. duyanları anlamam, çünkü hiç kimseyi gerçekten tanımıyoruz. benimle ilgili olumsuz fikirlere de hiç takılmam çünkü beni de kimse gerçekte tanımıyor. sempatik gelenler olur bana onlara takılırım, hiç alıngan olmayan makaracı tiplere bayılırım -arif ç gibi- xdd interneti de makara için kullanıyorum sallamam kimseyi, çünkü zaten hayatımda bi sürü ruh hastası var...

Sevmeyecek kadar ne yapmıştır bana bir üye hala düşünüyorum . :) Ben istemediğim sürece bana ne yapmış olabilirler . :S

Geri