Sevdiğin kızın sevgilisi olması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Üzülem @Klaus sıradakine geç. Ayrılacak da "bir süre kafamı toplamalıyım" triplerini yaşayacak da yeni sevgiliye yelken açacak.. Ki bakalım o sen olacak mısın? O sen olsan bari ama sıkıntılı durum.

Sevdiğiniz insanın ilişkisi varsa ve ayrılmasını bekliyor iseniz lütfen psikologa gidin. Çünkü bu kadar cepteyim mesajını vermenin sağlıklı bişey olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sim
> sevdiğimin sevgilisi olmaması gerekir
yani o durumda sevilir gözlemi yapılır araştırması tavırları vs sözleri
dumurr olmayın sonra

Sevdiğiniz insanın ilişkisi varsa ve ayrılmasını bekliyor iseniz lütfen psikologa gidin. Çünkü bu kadar cepteyim mesajını vermenin sağlıklı bişey olduğunu düşünmüyorum.
Ben bir keresinde birisine instada yazmasın diye sevgilim var dedim. Evli olmadığın sürece problem yok demişti sklkkskjdjdkdksj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ben bir keresinde birisine instada yazmasın diye sevgilim var dedim. Evli olmadığın sürece problem yok demişti sklkkskjdjdkdksj
İnstayı kapat canım sen kurda kuşa yem olacaksın Ssjsjsj

nezaman ayrılacak harbi yaaa diye düşünen varmidir?

Kalede kaleci var diye pas da mı atmayalım?

sevilmemesi gerek direkt uzaklaşılmalı

Son düzenleme:

aslında evli olsan da problem değildir onun için de, o kadar ileriye gidememiştir abaza

Bunlar aynı kadına aşık olan çakma Dan Blizzerslar değil mi? Boy sırasına göre kadınla beraber oluyorlardır artık.

Sevdiğiniz bir kişi başkasıyla beraberse, gerçekten uzak durun. Çünkü size karşı bir şey hissediyor olsaydı, mutlaka ya bekar ya da yanınızda olurdu. Ayrıca nedir bu takıntılı aşık kafası? Bir nefesine, bir anına bile hükmedemediğiniz şu dünyada ölümlü hatta güzelliği geçici insanlara bağlanma sevdası?

Sevin, aşık da olun ama ipin ucunu da kaçırmayın. Mümkünse de aşık olurken Cengiz Kurtoğlu'na ve Müslüm Gürses'e bağlamayın.

Geri