Sevdiğin kızın sevgilisi olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sevdiğinin sevdiğinin olması diye bir başlık yok muydu zaten
sevdiğinin sevdiği olması başka sevgilisi olması başka siri hanım… kekemin konuları eleştiriye kapalıdır <3 ama ben sana hep açığım, sevebilirsin. ii qeceLer birensesiM… siribellam…

Sevgilisi olan kızla ilgilenmemek gibi prensibimin olması : )

sevdiğinin sevdiği varsa, bir şansın olabilir... sonuçta birçok film bunun üzerine kuruludur. esas kız, bir oğlana gönül düşürmüştür, oğlan hayırsızdır esasen, belki pek de oralı değildir... kız öyle kendi içinde yaşıyordur. sonra beyaz atınla sen çıkarsın ortaya ve kızı belinden çekip... hayır hayır kıza gerçek sevgi neymiş öğretirsin ahgg
amaaa sevdiğinin sevgilisi varsa... neden sevdin diye sorarım, hadi sevdin olabilir gönül bu, hala neden seviyon diye sorarım... ben sorarım işim bu...

sevdiğinin sevdiği olması başka sevgilisi olması başka siri hanım… kekemin konuları eleştiriye kapalıdır <3 ama ben sana hep açığım, sevebilirsin. ii qeceLer birensesiM… siribellam…
Ha sevgilisi ha sevdiği sonuçta seni sevmiyorsa aynı şey bence :d biren ne acaba…….sjsjd şuraya melonkuşum yazıcam ama bende bi eğreti duruyo :d

olabilir bole seyler kafaya takmayin giden gitti bea eller öpüyor kokluyor okadar aci ki.......affedemem ben degilim sv$tigin.....yildiztilbe neguzel demis......bi kizi cidden begeniosundur icinden seviosundur gidip acilacak cesaretinde yoktur
Sonra geç kalirsin bazi seylere.
Yapacak bisi yok maalesef.

S A D .

Son düzenleme:
Evli olması daha büyük sıkıntı. Sevgili bugün var, yarın yok. Umudunu kaybetme.

Sevdik sevilmedik, seveni sevemedik amannn.D
Şarkısı aklıma geldi bu konuyu görünce;dd

Geri