Sevdiğin adam /kadın için şehir değiştirmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Biz kadınları çok üzmüşüz galiba. Bir değmezdir gidiyor :))
ben değiştirmem ne de olsa değiştiriyorlar deyip kahvemi yudumluyorum.

Üniversiteye giriş senesi, bayağı iyi bir derece yapmışım sınavda. İstediğim her üniversiteye gidebiliyorum.

Çocukluk arkadaşlarım var işte, 3 kişi biri de @Arpes . Dedik ki hep beraber ortak bir şehre gidelim. Beraber ev tutalım. Hepimizin gidebileceği yer Gaziantep. Planlar yapıldı, tercihler verildi, evler tutuldu.

Ben o ara uzun hikaye (onu bilahare anlatırım) işte bir kadınla tanıştım konuşuyoruz. Tercihlerin bitmesine son 24 saat ben gidip ilk tercihimi değiştirip İzmir’e gitmek için Dokuz Eylül Üniversitesi yazdım. Bizimkiler gıcık oldu ama bir şey demediler.

6 aya kalmadan ayrıldık, ben derde düştüm lanet ediyorum İzmire falan derken matem süreci geçti, “İyi ki İzmirde okumuşum, her şer de bir hayır vardır.” mottosuna geçtim.

Girilebilir denizi olmayan hiçbir şehirde yaşama imkanım olmadığı için doğal olarak hiç kimse için şehir değiştiremem ayrıca birilerine bağımlı olmayı da sevmiyorum. O şehri seviyor ve huzur buluyorsam yaşarım.

Girilebilir denizi olmayan hiçbir şehirde yaşama imkanım olmadığı için doğal olarak hiç kimse için şehir değiştiremem ayrıca birilerine bağımlı olmayı da sevmiyorum. O şehri seviyor ve huzur buluyorsam yaşarım.
Şükürler olsun Van denizi var lefty gel desem gelecek yani … :)
Kjjjkj

Değer mi değmez mi onu zaman gösterir zaten, her adam ya da kadın için de büyük değişimler yapılmaz. Madem herkes kendi deneyiminden bahsediyor, ben de kendimizinkinden bahsedeyim. Ankara ve İstanbul olarak mekik dokuduk, ben değil daha çok nişanlım yaptı bunu. Baktık ki biz birbirimizin geleceğini hayal ediyoruz, bir gün oturduk, hangi şehirde daha avantajlıyız bunu listeledik. Gerçekten iki şehrin de olumlu olumsuz taraflarını listeledik, o liste halen durur kfjf Sonra şehrimizi seçtik ve ona göre adımlarımızı attık. Bu her alanda yaşamımızı iyi yönde etkiledi, şimdilik kararımızdan memnunuz. Herkes için yapılmaz, anlıyorum. Aile olacağınıza karar verdiğiniz insanla da “yolumuz açık olsun” diyerek harekete geçiyorsunuz. Uzun vadede şehirler arası ilişki yorucu olur. Bak yürümez filan demiyorum, insan ilişkilerine dair böyle hükümler komik.
ileride de izmir yolcusuyuz, biz her şeyi hallederiz, roket takımıyız çünkü:d

Uzaktan olmuyor. Mecburen biri taşınacak. İş için kaç Sene Antalya'da yaşadım, eridim, piştim. Her yer Allah'ın toprağı. Her yerde yaşayabiliriz. Gönüller bir olsun, daha güzel yaşarız.

Tabi bir de bağlar var. Aile bağları, arkadaş ortamı, iş olanakları. Bir taraf için zor oluyor her zaman. Ama alışılıyor.

Bir kadına güvenip böyle bir adım atmam. O gelsin hayatıma dahil olsun.

radikal bir karar
şahsen istanbulsuz bir an düşünemem
olası ayrılıktan sonra döneceğin yer yine kürkçü dükkanı misali

Evlilik harici değiştirmem. Yine de büyük konuşmayayım ama...

değiştirin ya
kaç kere sever insan

Geri