ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Bazen olabiliyor ama Bir ayrılık olunca geriye dönüş zor olabilir maalesef
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çorba ettin şuan beni SjsjsjsjBen sevdiğim şehir için şehir değiştirmiştim …![]()
Şöyle açıklayayım bebeğim yıl 2009 İstanbul Ümraniye de muhteşem bir hayat sürmekte idim lakin Van hasreti canıma yetmişti topladım tası tarağı döndüm memleketime …Çorba ettin şuan beni Sjsjsjsj
İstanbul Ümraniye son durak Van tamamdır AhahahaŞöyle açıklayayım bebeğim yıl 2009 İstanbul Ümraniye de muhteşem bir hayat sürmekte idim lakin Van hasreti canıma yetmişti topladım tası tarağı döndüm memleketime …
Hoşaf olmaz şimdi beynin umarım kjkhkbn
Yani şimdi öyle diyoruz da Melis hanımcığım duruma şu açıdan da bakmak lazım diyelim birini sevdiniz ve x şehirli evlenince mecbur eşinizin yaşadığı şehire gideceksinizdeğeer mi hiiiiiç deyip yok mu değiştirmem… yani olabiliyor, zor bi karar tabii.
neyse kulağımda şu yankılansın, hiçbir erko için değmez…
evet evet işte zor bir karar dediğim kısmı buydu.Yani şimdi öyle diyoruz da Melis hanımcığım duruma şu açıdan da bakmak lazım diyelim birini sevdiniz ve x şehirli evlenince mecbur eşinizin yaşadığı şehire gideceksiniz
Ülkenin genel kültürü bu aslında
Türkçe katili düzgün yaz anlaşılmıyor ne dediğin..!!!Az kalsın ülke değişecek olan bne
Ahahaha iç güveysi mi olsun adamcağızevet evet işte zor bir karar dediğim kısmı buydu.
ama artık değişsin, eşim benim yaşadığım şehre gelsin olmuyo mu öyle….
Hangi konuda gözlerin yaşardı mendil ister misin ? Kjkjkjkjzana gözlerimi yaşartıyor…
işte böyle diye diye biz gider olduk… devri değiştirmenin vakti geldi :d
türkçe katili, düzgün yaz diyerek uyarman konusunda… ay teşekkür ederim şimdi toparlarım böbjjbHangi konuda gözlerin yaşardı mendil ister misin ? Kjkjkjkj
Yariç evet tam bir seri katil …türkçe katili, düzgün yaz diyerek uyarman konusunda… ay teşekkür ederim şimdi toparlarım böbjjb
Bak bir daha oku anlarsın biraz z kuşak dili ile yazdım xdYariç evet tam bir seri katil …
Değer canım değer elbet değer birtanem aşk için her şey…. Şimdi buna geçtimdeğeer mi hiiiiiç deyip yok mu değiştirmem… yani olabiliyor, zor bi karar tabii.
neyse kulağımda şu yankılansın, hiçbir erko için değmez…
Yine mi..Şehre bağlı. İstanbul gibi pahalı bir şehre gitmem mesela. Bir erkek için yapmak ayrı sorun. Yerinizden kıpırdamayın. Hiçbir erko için değmez...
ya şimdi hangisinde takılıp kalacağız, kafamı karıştırıyosun…Değer canım değer elbet değer birtanem aşk için her şey…. Şimdi buna geçtim