Sevdiğin adam /kadın için şehir değiştirmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bazen olabiliyor ama Bir ayrılık olunca geriye dönüş zor olabilir maalesef

Şehre bağlı. İstanbul gibi pahalı bir şehre gitmem mesela. Bir erkek için yapmak ayrı sorun. Yerinizden kıpırdamayın. Hiçbir erko için değmez...

Çorba ettin şuan beni Sjsjsjsj
Şöyle açıklayayım bebeğim yıl 2009 İstanbul Ümraniye de muhteşem bir hayat sürmekte idim lakin Van hasreti canıma yetmişti topladım tası tarağı döndüm memleketime …
Hoşaf olmaz şimdi beynin umarım kjkhkbn

• Hehe
Tepkiler: ne
Şöyle açıklayayım bebeğim yıl 2009 İstanbul Ümraniye de muhteşem bir hayat sürmekte idim lakin Van hasreti canıma yetmişti topladım tası tarağı döndüm memleketime …
Hoşaf olmaz şimdi beynin umarım kjkhkbn
İstanbul Ümraniye son durak Van tamamdır Ahahaha

değeer mi hiiiiiç deyip yok mu değiştirmem… yani olabiliyor, zor bi karar tabii.
neyse kulağımda şu yankılansın, hiçbir erko için değmez…

değeer mi hiiiiiç deyip yok mu değiştirmem… yani olabiliyor, zor bi karar tabii.
Yani şimdi öyle diyoruz da Melis hanımcığım duruma şu açıdan da bakmak lazım diyelim birini sevdiniz ve x şehirli evlenince mecbur eşinizin yaşadığı şehire gideceksiniz
Ülkenin genel kültürü bu aslında

Yani şimdi öyle diyoruz da Melis hanımcığım duruma şu açıdan da bakmak lazım diyelim birini sevdiniz ve x şehirli evlenince mecbur eşinizin yaşadığı şehire gideceksiniz
Ülkenin genel kültürü bu aslında
evet evet işte zor bir karar dediğim kısmı buydu.
ama artık değişsin, eşim benim yaşadığım şehre gelsin olmuyo mu öyle….

zana gözlerimi yaşartıyor…
işte böyle diye diye biz gider olduk… devri değiştirmenin vakti geldi :d

Değer canım değer elbet değer birtanem aşk için her şey…. Şimdi buna geçtim

Geri