kamil0920
Bronz Üye
Yazık vallahi adam bu yaşa gelmiş hala babasının kim olduğunu arıyor anlaşılan.! (Yanlış anlaşılmasın Felsefe- felsefe ;) )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yazık vallahi adam bu yaşa gelmiş hala babasının kim olduğunu arıyor anlaşılan.! (Yanlış anlaşılmasın Felsefe- felsefe ;) )
İnsanı insanlıktan çıkarırsınız siz. Samimi söylüyorum bak. Sıçmık anca anca senin gibilerin yazdıklarıdır. Anlattığım ve söylediğim şeyler tabii ki edepsizliktir. Görgüsüzlüktür. Ama bunu niye vurguluyorum biliyor musun? Uzmanlık alanlarım bunlardır, dolayısıyla bu konular dışındaki konuştuğum her konu yanlış olabilir hatalı olabilir demeye getiriyorum. Üniversite eğitimi ile adam olunsaydı, senin cumhuriyet aydınlarının küresel yazarlar olması gerekirdi. Peki bunu nereye bağlıyorsun diyeceksin?baştan sona saçmalamış, sonuna da saçmalığının sıçmık imzasını atmışsın. ben ne anlatıyorum sen bana ne anlatıyorsun. ön lisansı ege'de bitirmiş de lisansını yurt dışında slav ülkesinde yapmış iki dil biliyormuş bak bak sen. eee ? celal şengör'e cahil yaftası yapıştırdın slav ülkesinde okudun diye sen şimdi okumuş biri mi oldun ? ben de "avant provincial education antwerpen" belgium'dan mezun oldum, bulgarca, ingilizce, flemenkçe biliyorum bir defa bile çıkıp bunu bir övünç gibi anlatmadım. şunu buraya yazmaya bile utanır insan ya. ben de vakit ayırıp boşa yazıyormuşum.