Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dedim: artık bilgiden yana eksiğim yok;
Şu dünyanın sırrına ermişim az çok.
Derken aklım geldi başıma, bir de baktım:
Ömrüm gelip geçmis, hiçbir şey bildiğim yok.
Sana yukledıgım manaları sakın ola senmişsin gibi düşünme
inan ki aldanırsın..
Sen o anlamlarla sadece zahirde varsn..
Sen gönül dünyama yansıyandan ayrısın..
Ben seviyorsam sen bahanesin, asıl sevdiğim Hakk'tır..
Unutmayasın!
HZ.PİR MEVLANA K.S
"Allah için ateşe atılmak vardır. Lakin ateşe atılmadan önce kendinde İbrahimlik olup olmadığını araştır. Çünkü ateş, seni değil, İbrahimleri tanır ve yakmaz.."
Umudunu yıkma; Yusuf'u hatırla.. "Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. Yusuf kuyudan sultan oldu.
Bir insanın idealleri olmalı belirlediği bi Hedefi olmalı bunlar olmazsa zaten Yaşamayı bilmiyor demektir.
"Ben bu milletimle değil Bizans'ı, dünyayı bile fethederim"
Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, SAKIN PES ETME !! Çünkü işte orası "gidişatın" değişeceği yer ve zamandır"
Ey Gönül! Aşkın belli bir cismi yok ki kişilerde arayasın. Aşkın haritası yok ki define avcılarına başvurasın. Aşk aramayla bulunur değil ki siparişini yapasın. AŞK nasip işidir, hesap işi değil. AŞK adayıştır, arayış değil. Sen adanmışsan ve bu uğurda yanmışsan, AŞK zaten gelir seni bulur.