Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özledim. Seni değil belki. Eskiyi… Hani sabaha kadar otururduk konuşurduk ya… Her kelimenle mutlu olurdum da sen bilmezdin ya… Susmazdım, hep konuşurdum, sen de dinlerdin. Bıkmazdın bıksan da söylemezdin. Söyleyemezdin. Hep böyleydin aslında değil mi? Kırmaktan o kadar uzaksın ki… Üzmekten, gitmekten… Ben anlatırdım, sen susardın. Her şeyimi söyleyebilirdim çünkü sana. Emindim gitmeyeceğinden. Hala eminim. Her şeyimdin benim, her şeyimsin.Hatırladın mı?Yolladığım parçaları, akıttığım göz yaşlarını, yapamadığım betimlemeleri, yazdığım yazıları, seninle büyüyüşümü, nasıl değiştiğimi, nasıl sevdiğimi…Hatırladın mı sevgili?Nasıl gitme dediğimi, nasıl kal diye yalvardığımı…En güzeli sevgili, bu kez yalvarmama gerek yok. Bu kez senden habersiz sevmeme de gerek yok. Sen geleceksin, oturacaksın karşıma. Saatlerce konuşacağız. Sen susacaksın yine, ben anlatacağım. Sabahlarız yine birlikte. Yepyeni parçalar armağan ederim sana. Aynı eskisi gibi işte…Sen de aynısın. Ben de.Ama işte uzaksın.Uzaktasın.
Seninle o kadar çok fotoğrafımız olsun ki, duvarların tamamını fotoğraflarımız kaplasın. Senin yokluğunda fotoğraflarımıza tek tek bakayim, zaman geçsin. Ve sen o sürede yanıma gel. Olur mu ?
Hayır gel demem, biliyorum gelmezsin. Özlediğini de biliyorum çünkü bende özlüyorum. Ama gurur yapıyorsun, aynı benim gibi.Cesaretin yok söyleyemiyorsun tıpkı benim gibi.
Tek istediğim şu ki. Eğer biri olurda sana beni sorarsa “çok seviyorum, özlüyorum ama nerde bilmiyorum.” de. Acı çekmiyorsan bunları söylerken bir şey demeyeceğim.Ama eğer acı çekiyorsan, kalbinde bir yerler acıyorsa, dudakların titriyorsa bunları söylerken beni ara.Sakın korkma ya terslerse, ya unutmuşsa diye. Çünkü bunlar olmayacak.
Peki neden sen yapmıyorsun diyeceksin belki de, çünkü beni koruyan,bana güç veren,beni cesaretlendiren sendin. Şimdi sen yoksun, benden bunları yapmamı bekleme.Ama ben bekliyorum. Çünkü biliyorum, sen yapabilirsin. Seni senden iyi tanıyorum.
Eğer gelirsen, ben burda olacağım. Ama sen de bunu zaten biliyorsun