Sessiz Olun Annem Uyuyor...

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Sinirli olduğun halde dayanamayıp mesaj attığın o kişi.

Ümitsizlik boynumu büktüğünde, kalbime en yakın olur başım.
Kalbimdekiler gözlerime yansıdığında
Görmen gerek bir hüznün nasıl yürekten yaktığını...

Kadim Dolunay

Bakma kızgın olduğuma, görsem sarılırım.​

Özledim. Seni değil belki. Eskiyi… Hani sabaha kadar otururduk konuşurduk ya… Her kelimenle mutlu olurdum da sen bilmezdin ya… Susmazdım, hep konuşurdum, sen de dinlerdin. Bıkmazdın bıksan da söylemezdin. Söyleyemezdin. Hep böyleydin aslında değil mi? Kırmaktan o kadar uzaksın ki… Üzmekten, gitmekten… Ben anlatırdım, sen susardın. Her şeyimi söyleyebilirdim çünkü sana. Emindim gitmeyeceğinden. Hala eminim. Her şeyimdin benim, her şeyimsin.Hatırladın mı?Yolladığım parçaları, akıttığım göz yaşlarını, yapamadığım betimlemeleri, yazdığım yazıları, seninle büyüyüşümü, nasıl değiştiğimi, nasıl sevdiğimi…Hatırladın mı sevgili?Nasıl gitme dediğimi, nasıl kal diye yalvardığımı…En güzeli sevgili, bu kez yalvarmama gerek yok. Bu kez senden habersiz sevmeme de gerek yok. Sen geleceksin, oturacaksın karşıma. Saatlerce konuşacağız. Sen susacaksın yine, ben anlatacağım. Sabahlarız yine birlikte. Yepyeni parçalar armağan ederim sana. Aynı eskisi gibi işte…Sen de aynısın. Ben de.Ama işte uzaksın.Uzaktasın.

Seninle o kadar çok fotoğrafımız olsun ki, duvarların tamamını fotoğraflarımız kaplasın. Senin yokluğunda fotoğraflarımıza tek tek bakayim, zaman geçsin. Ve sen o sürede yanıma gel. Olur mu ?

Mesafeler aşka engel değildir , uzaktan sevmek yürek ister .

Ben sadece “huzur” istemiştim ortaya karışık “seni” verdiler.​

Onca zaman sonra senden tek bir şey isteyeceğim.

Hayır gel demem, biliyorum gelmezsin. Özlediğini de biliyorum çünkü bende özlüyorum. Ama gurur yapıyorsun, aynı benim gibi.Cesaretin yok söyleyemiyorsun tıpkı benim gibi.

Tek istediğim şu ki. Eğer biri olurda sana beni sorarsa “çok seviyorum, özlüyorum ama nerde bilmiyorum.” de. Acı çekmiyorsan bunları söylerken bir şey demeyeceğim.Ama eğer acı çekiyorsan, kalbinde bir yerler acıyorsa, dudakların titriyorsa bunları söylerken beni ara.Sakın korkma ya terslerse, ya unutmuşsa diye. Çünkü bunlar olmayacak.

Peki neden sen yapmıyorsun diyeceksin belki de, çünkü beni koruyan,bana güç veren,beni cesaretlendiren sendin. Şimdi sen yoksun, benden bunları yapmamı bekleme.Ama ben bekliyorum. Çünkü biliyorum, sen yapabilirsin. Seni senden iyi tanıyorum.

Eğer gelirsen, ben burda olacağım. Ama sen de bunu zaten biliyorsun

Koşarak gelsen,sarılsan boynuma.
Bir kere de mutluluktan ağlatsan.​

Gel seninle bir daha ağlayalım;
Yaşanmışlara, yaşanmamışlara, bir de hiç yaşanamayacaklara.

Ne zaman seni özlesem, çakmak arıyorum ceplerimde.

-Galiba sen bana abayı yakaysun.
- Napim sende çok datlu bakaysun..:D

74179_597253926967680_1019059631_n.jpg

- Aynı şakaya defalarca gülmezken,
aynı şey için defalarca ağlamak çok saçma...

Yat uyu demesi kolay , yatınca uyuyabiliyormusun diye soran yok

"Gel; beraber alalım nefesimizi sevdiğim,
Sensiz boğazımdan geçmiyor!"

Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni,
Önce bana, sonra bana, sonra yine bana bak..

"Biliyorum, imkânsız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime..
Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!"​

Rüyalarımdan çık artık.
Sana uyanıkken sarılmak istiyorum. ♥

Kıskanmayan sevgili mi? Komplekssiz pazartesi gibi..
Modifiyesiz şahin, müziksiz dans, kafeinsiz kahve,
nikotinsiz sigara alkolsüz içki gibi . Olmaz yani..:)

Geri