ne
Elmas Üye
Şuana kadar aldığım en güzel iltifattı teşk ederim SsjsjsBu konu seni ilgilendirmiyor. Çık litven
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuana kadar aldığım en güzel iltifattı teşk ederim SsjsjsBu konu seni ilgilendirmiyor. Çık litven
hürafeSes tonu çirkin olan güzel oluyor genelde
Değil gerçek şahit oldumhürafe
Sen de bir kere benim taklidimi yapmıştın çok kırılmıştımSes tonu vs pek önemsiz de gözümde sadece aksan yapmak için değişik şekillere girenleri sevmiyorum sosyal medyada çok karşılaşıyorum aşırı kasiyorlar itici duruyor
Sen miydin o ya evet doğrudur... bence komikti gülmedin mi hiç doğru söyle....Sen de bir kere benim taklidimi yapmıştın çok kırılmıştım
Güldüm..Sen miydin o ya evet doğrudur... bence komikti gülmedin mi hiç doğru söyle....
Bilgilendirme için teşekkürlerGüldüm..
beni bi de sinirliyken ve her şeyden tiksinirken-bu çok olur- duyun anna hanımcım... ayrıca foruma atılan en iyi sesler arasında lari'nin doğum gününü kutlarken arabada pata küte giderken çektiğiniz videodaki sesiniz vardır. kendine haksızlık eden insanlara hep kızarım, yapmayın! ''ayy ay ayyy zeyneebimmm''Melodram hnm ses attıktan sonra kendi sesimden nefret ettim..... o kadar ince bir ses tonu var ki benimki onun yanında bahçelinin sesi gibi kaldı..... KAZANAMAYACAĞIM YARIŞA GİRMEM.....
Ya nerden aklına geldi skjjbeni bi de sinirliyken ve her şeyden tiksinirken-bu çok olur- duyun anna hanımcım... ayrıca foruma atılan en iyi sesler arasında lari'nin doğum gününü kutlarken arabada pata küte giderken çektiğiniz videodaki sesiniz vardır. kendine haksızlık eden insanlara hep kızarım, yapmayın! ''ayy ay ayyy zeyneebimmm''
kim onlar engelliyelim hemen bro ^^Yalnız forumda iki tane korkunç sesi olan hatun var
Her güzelin bir kusuru var.. ulan saçı olmayanların yaşama amacı ne diye konu açmayın bak..