Ses tonu kötü olan kızların yaşam amacı nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hem cirkin olup hem sestonu kötüyse.bide sen niye yaşiosun be kizim .s bdhdbdd

@yeLda nın ses tonu çok güzel. Diye diye nazar edeceğiz kıza :)
Sabaha kadar konuşsun oturup dinlerim o derece yani. Ama geçen ki tekerleme okuduğu gibi hızlı konuşursa 1 dk dayanamam :)

Benimki kötü.
Tevekkeli yasam amacimi sorguluyormusum.
Beyhude aramisim cevablari,metafizikte egzistansiyalizmde.
Cevap kötü sesimdeymis..

@yeLda nın ses tonu çok güzel. Diye diye nazar edeceğiz kıza :)
Sabaha kadar konuşsun oturup dinlerim o derece yani. Ama geçen ki tekerleme okuduğu gibi hızlı konuşursa 1 dk dayanamam :)

O hızda ben dahi kendime dayanamam Türk.. :)

ben kötü ses olduğuna inanmıyorum ya. bence konuşulan dil ile yaşanan uyumsuzlukla ve sesi kullanamamakla alakalı bir durum söz konusu. bu yüzden diyafram ve ses tonlama/vurgulama egzersizleri yaparak kötü denilen sesi iyileştirebilirsiniz ve tabi sigarayı bırakarak.... ben bırakamadım
sizin içinde yaktım şimdi, kötü sesli amaçsız kızlar...

İşin kerameti sigarasızlık ve alkolsüzlükteyse en güzel sesli “a aa yine mi benim” sdjk

İşin kerameti sigarasızlık ve alkolsüzlükteyse en güzel sesli “a aa yine mi benim” sdjk

yani sigara her halükarda zarar veriyor ama burada esas olan sesin ahenginden ziyade nefes kullanımı. nitekim bariton ses tonunu yakalamak adına sigara kullanımını bahane eden bile var... tabi biz itibar etmiyelim yinede... yakıyorum?

yani sigara her halükarda zarar veriyor ama burada esas olan sesin ahenginden ziyade nefes kullanımı. nitekim bariton ses tonunu yakalamak adına sigara kullanımını bahane eden bile var... tabi biz itibar etmiyelim yinede... yakıyorum?
E güzellik görecelidir…
Yak gitsin …

Ya bu sey deilmi kendini sevse zaten makyajsız foto atar
Makyajin arkasina saklanmaz
Bunu demek istedin dimi dimi dimi? Hdgsgssgsv :emoji_penguin: @Hesna

bu dünyaya oksijen israfları da lazım, biz de israf etmeye geldiysek demek .s.s

Sesim kotu diye beni oldurmek isteyemezsiniz sayin uyeler.

Ay ölelim miiiii?

Geri